• Usuario

L'Art pratenc crida contra l'ampliació de la tercera pista de l'Aeroport de Barcelona

La intenció d’Aena de destruir la Ricarda, un dels paratges més singulars del Delta del Llobregat, per ampliar la tercera pista de l’aeroport en l’actual context d’emergència climàtica ha generat una àmplia oposició de molts àmbits de la societat.

|

Pratart

@ToniGarcía / Artista format a l’Escola d’Arts Visuals del Prat, 18 anys president d’Amics de l’Art del Prat i molt vinculat a diverses entitats locals. Amb llarga experiència en el món dels llargmetratges i sèries d’animació, amb nombrosos guardons internacionals.La intenció d’Aena de destruir la Ricarda, un dels paratges més singulars del Delta del Llobregat, per ampliar la tercera pista de l’aeroport en l’actual context d’emergència climàtica ha generat una àmplia oposició de molts àmbits de la societat, entre ells, el de la cultura pratenca. 


Creadores locals del Prat han expressat la seva voluntat de preservar el Delta del Llobregat i el seu rebuig als plans d’Aena en una mostra col·lectiva al camí de la platja, just al costat de la Ricarda.


Artistes
Es tracta d'una acció organitzada per l'Associació l'Atòmica, una entitat que busca donar suport, promoure i difondre les arts visuals a la ciutat, amb la collaboració de l'Ajuntament del Prat. Aquí, podeu trobar les obres i esbrinar qui en són els seus i les seves autores.


ALGUNES DE LES OBRES A L'AIRE LLIURE A LA RICARDAu00e1ngelcoronado

Oriolvidal

Oriolroca

Purificacion

Otraputa

Oscar

Més info: https://www.elprat.cat/art-pel-delta

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE