​La Dra. Monica Ruiz Pombo de l'Hospital de Viladecans entre les deu millors internistes de Catalunya

La Dra. Ruiz ha estat escollida com una de les internistes més destacades d’entre tots els hospital públics i privats de Catalunya per l’Institut de Coordinades de Gobernança i Economia Aplicada.

|

Doctoraviladecans

La Dra. Mònica Ruiz/ @HospitalViladecans


La Dra. Ruiz ha estat escollida com una de les internistes més destacades d’entre tots els hospitals públics i privats de Catalunya per l’Institut de Coordinades de Gobernança i Economia Aplicada.


Ruiz és l'actual cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital, entre d’altres, per la seva tasca com a coordinadora de l’Hospital de Dia de l’Hospital Sant Rafael, unitat que va muntar el 2019 per donar assistència a pacients amb pluripatologia, amb una alta taxa de comorbiditat i de reingrés.


Des de l’any 2017, la doctora és professora associada a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, directora del Consell Català de Ressuscitació i instructora de suport vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica.


El 2020, la Dra. Ruiz es va incorporar a l’Hospital de Viladecans com a cap del Servei de Medicina Interna, on ha dinamitzat el servei en els sentits per tal de millorar l’assistència als pacients.


Actualment, col·labora en diversos projectes del territori i participa, amb la resta de professionals, en la posada en marxa del nou Hospital de Viladecans.COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE