​La Dra. Monica Ruiz Pombo de l'Hospital de Viladecans entre les deu millors internistes de Catalunya

|

Doctoraviladecans

La Dra. Mònica Ruiz/ @HospitalViladecans


La Dra. Ruiz ha estat escollida com una de les internistes més destacades d’entre tots els hospitals públics i privats de Catalunya per l’Institut de Coordinades de Gobernança i Economia Aplicada.


Ruiz és l'actual cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital, entre d’altres, per la seva tasca com a coordinadora de l’Hospital de Dia de l’Hospital Sant Rafael, unitat que va muntar el 2019 per donar assistència a pacients amb pluripatologia, amb una alta taxa de comorbiditat i de reingrés.


Des de l’any 2017, la doctora és professora associada a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, directora del Consell Català de Ressuscitació i instructora de suport vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica.


El 2020, la Dra. Ruiz es va incorporar a l’Hospital de Viladecans com a cap del Servei de Medicina Interna, on ha dinamitzat el servei en els sentits per tal de millorar l’assistència als pacients.


Actualment, col·labora en diversos projectes del territori i participa, amb la resta de professionals, en la posada en marxa del nou Hospital de Viladecans.COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial