• Usuario

C's Olesa a la CUP: "No es pot permetre que ningú li digui a un nen que no porti la samarreta de la Roja a un Casal"

De moment ni la CUP, ni el Casal d'Olesa ni el mateix Pol Gómez Buch han desmentit ni ha hagut cap aclariment de la possible relació entre l'usuari de twitter i el militant Pol Gómez. Per al municipi no hi ha cap mena de dubte de que son la mateixa persona.


|

De moment ni la CUP, ni el Casal d'Olesa ni el mateix Pol Gómez Buch han desmentit ni ha hagut cap aclariment de la possible relació entre l'usuari de twitter que va dir en obert " que un nen no podia venir a un casal d'estiu amb "l'uniforme" de la selecció espanyol" i el militant Pol Gómez. Per al municipi no hi ha cap mena de dubte de que son la mateixa persona.


Pol


@Twitter


Mentre tots callen Cs Olesa ha decididt mostrar el seu rebuig absolut i condemna als comentaris intolerants i discriminatoris de la CUP contra un nen per portar la samarreta d'Espanya.


En aquest sentit el portaveu taronja, José María Paniello, ja ha anunciat que la seva formació presentarà una iniciativa en el proper ple "per evitar que es repeteixin aquest tipus de conductes". 


Per Paniello,  "no es poden permetre aquest tipus de comportaments deplorables". Paniello ha lamentat que el membre de la CUP i d'Arran que, a més va formar part de les llistes electorals en les últimes eleccions municipals d'Olesa, "es vanagloriï a les xarxes socials d'haver-li dit a un nen que no podia vestir amb la samarreta de La Roja. Aquesta actitud és especialment greu quan parlem de nens, ja que haurien de quedar al marge de qualsevol debat polític" ha dit el regidor de Cs.


C's Olesa presentarà una iniciativa en el proper ple "per evitar que es repeteixin aquest tipus de conductes perquè el nom d'Olesa de Montserrat no pot estar associat a aquesta mena de conductes intolerants i discriminatòries" ha sentenciat.


Polgomez

Pol Gómez en la seva presentació a la llista municipal de la CUP/ @CUP

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE