• Usuario

Cs demana crear el "Pla Jove 2021" a la Diputació de Barcelona

El Grup polític de Ciutadans (Cs) presenta una moció en el proper ple de la Diputació de Barcelona, per impulsar ajudes a les polítiques municipals de joventut en matèria laboral i professional. El text sollicita “aprovar les ajudes econòmiques i tècniques necessàries per a que els ajuntaments elaborin un ‘Pla Jove 2021’ amb la participació dels joves del municipi”.

|

@c's


El Grup polític de Ciutadans (Cs) presenta una moció en el proper ple de la Diputació de Barcelona, per impulsar ajudes a les polítiques municipals de joventut en matèria laboral i professional. El text sol·licita “aprovar les ajudes econòmiques i tècniques necessàries per a que els ajuntaments elaborin un ‘Pla Jove 2021’ amb la participació dels joves del municipi”.


El ‘Pla Jove 2021’ pretén “facilitar l'orientació acadèmica, laboral i professional”, impulsar la formació per “desenvolupar habilitats directives i d'assumpció de riscos, així com comunicatives i digitals”, entre d’altres, i la millora de l'anglès. A més, es busca que els joves del municipi tinguin “contacte amb el món de l'empresa, a través de trobades amb empreses demandants d'ocupació de qualitat”.


La iniciativa proposa també “facilitar la posada en marxa i l'acompanyament de projectes empresarials liderats per joves” amb el suport d’“un servei de ‘mentoría’” format per “empresaris sèniors i professionals”. La moció de Cs també vol “facilitar l'accés de les joves a opcions formatives relacionades amb la ciència, la tecnologia, enginyeria o matemàtiques, combatent els estereotips de gènere”. Finalment, Cs proposa crear un “espai jove on-line” que sigui “el punt de contacte a la xarxa amb els joves del municipi” i en el que es pugui accedir a tota la informació relacionada amb el ‘Pla Jove 2021’.




Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE