• Usuario

Sant Andreu de la Barca finalitza les obres de millora del seu Polígon Industrial Nord-Es

En el marc de la segona edició del Pla de Modernització de Polígons, que impulsa la Diputació de Barcelona, Sant Andreu de la Barca ha finalitzat les obres de millora dels Sectors 10, 11 i 12 del Polígon Industrial Nord-Est.

|

Poligon

Fotografia de alguna de les millores dutes a terme a SAB/ @Diba


En el marc de la segona edició del Pla de Modernització de Polígons, que impulsa la Diputació de Barcelona, Sant Andreu de la Barca ha finalitzat les obres de millora dels Sectors 10, 11 i 12 del Polígon Industrial Nord-Est, que suposaran millores notables en l’accessibilitat, la seguretat viària, la mobilitat, l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental dels polígons industrials del municipi. El Pla té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.


En concret, les actuacions executades han estat:


Mobilitat: millores a quatre cruïlles, amb actuacions a l’asfaltat, els guals, les voreres (amb criteris d’accessibilitat) i la senyalització vertical i horitzontal, construcció d’una rotonda interior i reforç de la seva senyalització vertical i horitzontal


Energia: instal·lació de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics.


Xarxes de subministrament i evacuació d’aigües: millores la xarxa de clavegueram i els embornals. El cost total del projecte de millora dels polígons de Sant Andreu de la Barca ha estat de 145.546,15€, dels quals 109.159,61€ han estat aportats per la Diputació de Barcelona (75%) i la resta pel consistori municipal (36.386,54€, 25%). Aquestes millores tindran impacte a les 274 empreses dels polígons, que ocupen un total de gairebé 4.000 treballadors.


A través del Pla de Modernització de Polígons d’Activitat Econòmica, la Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 30 milions d’euros, en dues edicions: a la primera, atorgada durant els mesos de maig i juny de 2018, van rebre subvenció 22 projectes (17 projectes específics –PE- i 5 plans integrals –PI-), i a la segona, atorgada el març de 2019, 27 projectes més (22 PE i 5 PI). El Pla té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.


Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 “Promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom”. Els disset ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE