• Usuario

Les cornellanenques Carol i Marina Rodríguez triomfen amb la seva pel·lícula "Chavalas" a Málaga

La pellícula “Chavalas” de les cornellanenques Carol i Marina Rodríguez guanya tres premis del Festival de Cinema de Màlaga. Aquest treball parla de la relació de quatre amigues de la infància que es retroben al seu barri i comparteixen les seves inquietuds personals.

|

CHAVALAS2

@radiocornella


La pel·lícula “Chavalas” de les cornellanenques Carol i Marina Rodríguez guanya tres premis del Festival de Cinema de Màlaga. Aquest treball parla de la relació de quatre amigues de la infància que es retroben al seu barri i comparteixen les seves inquietuds personals.


El film, rodaT en part a Cornellà, ha obtingut el premi Movistar Plus a la millor pel·lícula; el premi del Públic de la Biznaga de Plata; i el premi ASECAN Ópera Prima.


La directora Carol Rodríguez debuta com a directora en aquesta comèdia dramàtica, protagonitzada per Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Carolina Yuste i Ángela Cervantes.




CHAVALAS




Carol Rodríguez Colás: "Quan era jove vaig viure la vergonya de ser de barri, era un acte-odio"


Als seus 39 anys, Carol Rodríguez Colás ha debutat en el llargmetratge amb 'Xavales'. La cinta, protagonitzada entre altres per Vicky Luengo i Carolina Yuste, compte la història d'una noia que, després de no trobar el seu futur a Barcelona, torna al seu Cornellà natal per a retrobar-se amb les amigues de l'institut. 


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE