• Usuario

El santboià Pau Gasol guanya la Lliga Endesa amb el FCB

El de Sant Boi es va coronar aquest dimarts campió de la Lliga Endesa amb 40 anys. És la tercera lliga de Pau amb el Barça. Les dues primeres les va guanyar en la seva primera etapa com a blaugrana abans de marxar a la NBA al 2001 convertint-se en el primer espanyol a jugar a la lliga nord-americana. Vint anys després ho ha tornat a fer.

|

Mini 2021 06 15 FCBBASQUETvsRMADRID 106
Pau Gasol amb la seva família després de proclamar-se campió de la Lliga Endesa. @FCB


El de Sant Boi es va coronar aquest dimarts campió de la Lliga Endesa amb 40 anys. És la tercera lliga de Pau amb el Barça. Les dues primeres les va guanyar en la seva primera etapa com a blaugrana abans de marxar a la NBA al 2001 convertint-se en el primer espanyol a jugar a la lliga nord-americana. Vint anys han passat des de llavor i ho ha tornat a fer.

Després de triomfar als Memphis Grizzlies des del 2001 al 2008 i a Los Angeles Lakers del 2008 al 2014 amb el desaparegut Kobe Briant. Després va estar dos anys als Chicago Bulls, del 2014 al 2016 i va marxar als Sant Antonio Spurs fins 2019 on les lesions el van apartar de les pistes i al mateix 2019 va passar pels Milwaukee Bucks i els Portland Trail Blazers. Finalment el febrer de 2021 va tornar a la ciutat comptal on ja ha guanyat la Copa del Rei i ahir la nit la Lliga Endesa. Una llarga carrera plena d'èxits que sembla que arriba a la seva fi, doncs en el postpartit va declarar el seu desitg de dedicar més temps a la seva família. Pau necessitava tornar a guanyar per retirar-se. I ho ha pogut fer a casa. Enhorabona!




 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE