• Usuario

Del 25 al 29 de juny Gavà celebra les Festes de Sant Pere

Gavà celebrarà les seves Festes de Sant Pere del 25 al 29 de juny. La programació, elaborada amb la participació i implicació de les entitats locals, oferirà un bon grapat d’activitats per tots els gustos i edats. Així es podrà triar entre propostes musicals, artístiques, lúdiques, de cultura popular i tradicional a més d’activitats familiars i infantils, pels joves i per la gent gran.

|


FMSP mitjans2

Alcaldesa Raquel Sánchez presentant el programa de les festes de Sant Pere 2021. @Ajuntament Gavà


  • En total 45 actuacions, 12 d’elles familiars que ompliran diferents espais de la ciutat


  • Música, dansa, teatre, pintura, activitats per a la gent gran i els joves centraran la programació d’enguany



Gavà celebrarà les seves Festes de Sant Pere del 25 al 29 de juny. La programació, elaborada amb la participació i implicació de les entitats locals, oferirà un bon grapat d’activitats per tots els gustos i edats. Així es podrà triar entre propostes musicals, artístiques, lúdiques, de cultura popular i tradicional a més d’activitats familiars i infantils, pels joves i per la gent gran.


L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, juntament amb la tinenta d’alcalde de l’Àmbit d’Acció Social, Ciutat Educadora i Cultura, Ester Zamorano han presentat les Festes d’aquest any que recobren, en certa manera, les activitats tradicionals que sempre han estat presents en aquesta celebració.


En la seva intervenció, Raquel Sánchez ha fet referència a la nova imatge del cartell de les Festes d’aquest any “un cartell divertit que vol transmetre moltes coses com és recuperar el sentit de l’humor i el vitalisme després d’un any que ha estat dur i complicat”. Sánchez ha mostrat la seva satisfacció per poder celebrar aquestes festes de manera presencial desprès que l’any passat fossin virtuals a causa de la pandèmia i ha afirmat que “seran unes festes segures però on caldrà seguir complint amb les mesures establertes en cada moment. El passat cap de setmana ja vam poder celebrar un gran esdeveniment de ciutat com va ser el Festival Internacional de Titelles que va ser tot un èxit ”. L’alcaldessa també ha volgut agrair la implicació de les entitats que han fet un esforç per adaptar-se a la situació i poder participar de forma activa a les festes.


De la seva banda, Ester Zamorano ha explicat que “tindrem unes festes amb molta activitat. 45 activitats repartides per diferents punts i equipaments de la ciutat. Espais que estaran delimitats i on caldrà reserva prèvia”. Zamorano ha fet un repàs a la programació tot destacant que “es tracta d’un conjunt de propostes variades on tothom podrà trobar alguna activitat que li agradi. Es tracta d’una programació per totes les edats i per tots els gustos”.


FMSP mitjans1

L'alcaldesa Raquel Sánchez descobrint els cartells de les festes de Sant Pere 2021. @Ajuntament Gavà


La música amb els concerts de Lucrecia amb l’espectacle “De mil maneres”, Nerea que ens presentarà el seu nou EP “Doble o nada” o Bombai amb el seu disc “Solo si es contigo”.


Altres propostes musicals seran les Nit de Tributs amb un concert homenatge a Pau Donés i Jarabe de Palo amb la participació d’alguns músics locals que s’uneixen per fer un sentit homenatge al música català, i Sultans of Swing que de la mà del música gavanenc Miquel Talavera ens portarà els millors hits de Dire Straits. També el Phonofestival amb l’artista catalana Suu amb el seu disc “Ventura”, i Cesk Freixes que ens portarà el seu treball més representatiu “Memòria”. També en l’apartat musical les festes comptaran amb la participació de diferents grups locals com Cash Caravan amb versions de pop-rock nacional i internacional o Soulmates que ens portaran una proposta especial. El seu concert serà presentat d’una manera teatralitzada pel grup de teatre amateur Atenea Teatro.


Altres activitats que contempla el programa de Festa Major estan relacionades amb la cultura popular, el ball de rams, les havaneres, sardanes, cinema, actuacions de les cases regionals, activitats esportives, propostes per la gent gran, dansa i pintura. El programa es complerta amb visites guiades a la Unió de Cooperadors i el Mercat de Pagès.


Per evitar aglomeracions s’ha establert un sistema de reserva prèvia, a través d’un codi QR. Es recomana no fer més reserves de les estrictament necessàries. Es poden fer un màxim de quatre reserves per activitat. Per garantir una entrada esglaonada, cal arribar a l’espai on es desenvolupi l’activitat un mínim de 30 minuts abans que comenci. Les entrades no validades 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle s’alliberaran perquè altres persones les puguin utilitzar.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE