• Usuario

L'Aeroport de Barcelona-El Prat reobrirà la T2 el 15 de juny

Tots els vols de sortida des de la T2 facturaran a la zona T2B i l'accés a les portes d'embarcament es realitzarà únicament a través de l'filtre de seguretat d'aquesta mateixa zona, segons un comunicat d'Aena aquest dimarts.

|


Arxiu - Arxiu - Cues a l'Aeroport de Barcelona

Aeroport de Barcelona-el Prat @ep


Aena ha anunciat la reobertura de la terminal T2 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat el dimarts 15 de juny amb l'operativa de totes les companyies que habitualment treballaven en aquest espai, tot i que la terminal T2C continuarà tancada.


Tots els vols de sortida des de la T2 facturaran a la zona T2B i l'accés a les portes d'embarcament es realitzarà únicament a través del filtre de seguretat d'aquesta mateixa zona, segons un comunicat d'Aena aquest dimarts.


Per la seva banda, les arribades de vols nacionals i de països de la zona Schengen es operaran a la T2B i els vols de països no Schengen, a la T2A.


D'acord al Reial decret llei 26/2020, l'accés a les terminals es realitza pels accessos senyalitzats i només es permet l'entrada als passatgers que disposin de bitllet o targeta d'embarcament vàlids i als acompanyants estrictament necessaris de passatgers que requereixin assistència especial o de menors d'edat.


Aena ha assegurat que les instal·lacions comptaran amb totes les mesures de seguretat sanitàries i ha recordat que l'aeroport ha rebut la certificació del programa de 'Airport Health Accreditation' del Consell Internacional d'Aeroports (ACI).


ACCESSOS


Els passatgers podran accedir a les instal·lacions de la T2 a través de les portes situades en els dos extrems de la terminal T2B, a més d'habilitar-dels accessos a l'edifici situats davant de la recollida d'equipatges del T2B i a l'edifici intermodal, i la passarel·la d'enllaç amb l'estació de Renfe.


També es recuperarà el servei gratuït de bus llançadora entre les dues terminals i a partir d'aquest dimarts estaran operatius els aparcaments de superfície de la terminal T2B i el 'pàrquing express' de la terminal T2.


S'han habilitat dues zones d'espera per a acompanyants a l'exterior de l'edifici, una davant de la zona d'arribades de la T2B i una altra a la terminal T2A.


INVERSIÓ DE 106 MILIONS


Durant els mesos que la terminal T2 ha estat tancada al públic, AENA ha realitzat inversions per valor de 106 milions d'euros en actuacions de modernització dels equips i instal·lacions.


Entre les inversions es troben la construcció d'una nova estructura de sistema de tractament d'equipatges de les terminals T2B i T2C o la substitució de 23 passarel·les d'embarcament.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE