• Usuario

Gavà inspecciona els autobusos escolars

Els pares de Gavà ja poden estar tranquils, ja que l'Ajuntament del municipi ha fet una inspecció al conductor del bus escolar i ha comprovat que té la llicència de conduir en ordre i no ha consumit alcohol durant el seu horari laboral.

|

Si sou fans de la sèrie nord-americana d'animació els Simpson recordareu el conductor de l'autobús escolar, l'Otto, sovint protagonista de trepidants viatges on per sorpresa de tots, els nens no prenen mal.


Descarga



A diferencia dels pares de la vila de la sèrie, Springfiel, els pares de Gavà ja poden estar tranquils, ja que l'Ajuntament del municipi ha fet una inspecció al conductor del bus escolar i ha comprovat que té la llicència de conduir en ordre i no ha consumit alcohol durant el seu horari laboral. 


La campanya s'ha iniciat aquest matí i te com a objectiu garantir la seguretat dels infants usuaris del transport escolar del municipi. 






Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE