• Usuario

President de Damm: "La fàbrica del Prat és una garantia de futur"

La fàbrica de Damm del Prat de Llobregat ha rebut la visita de Demetrio Carceller Arce, president executiu de la companyia, qui ha recorregut les instal·lacions amb motiu de la finalització del projecte d’ampliació industrial iniciat el 2017 per augmentar la capacitat de producció de la fàbrica de 5,3MHl a 7,2MHl anuals. 

|

La fàbrica de Damm del Prat de Llobregat ha rebut la visita de Demetrio Carceller Arce, president executiu de la companyia, qui ha recorregut les instal·lacions amb motiu de la finalització del projecte d’ampliació industrial iniciat el 2017 per augmentar la capacitat de producció de la fàbrica de 5,3MHl a 7,2MHl anuals. Així mateix, s’ha reunit amb una representació de l’equip del Prat per agrair el seu compromís, reconèixer la feina realitzada en els últims mesos i destacar les claus que han posicionat la fàbrica entre les més modernes, eficients i sostenibles d’Europa.


Ok DSC7228 web

Demetrio Carceller Arce, president executiu de la companyia, visitant les instal·lacions d'El Prat de Llobregat. @dammcoorporate

Carceller Arce ha obert la seva intervenció reconeixent la feina realitzada per totes les persones que formen part de la fàbrica del Prat: “La situació que es va viure a la fàbrica del Prat va ser una de les més crítiques del grup. La resposta va ser modèlica, i vull aprofitar l’ocasió per agrair el compromís, la comunicació, el treball en equip i la collaboració”. A més, s’ha referit amb orgull a l’ampliació i inversions realitzades: “S’ha fet una grandíssima obra. Hem fet inversions molt importants. Aquesta fàbrica és un orgull i una garantia de futur”.


Una de les claus per al correcte funcionament de l’organització durant la crisi ha estat la transformació digital. Carceller Arce ha apuntat la Intel·ligència Artificial, el treball en remot i la gestió de dades com vectors de futur. De la mateixa manera, ha destacat la importància de seguir aspirant al lideratge en la innovació de producte, buscant l’equilibri entre el desenvolupament d’innovacions i l’eficiència productiva, i ha assenyalat que “l’eficiència ha d’anar sempre acompanyada d’una actitud sostenible”. En aquest sentit, ha definit la sostenibilitat com “una actitud vital” i ha insistit en la necessitat de fer un ús més responsable dels recursos.


El President de Damm també ha fet èmfasi en la importància de seguir creixent internacionalment: “Tenim tots els ingredients per seguir creant marca en altres països; el Mediterrani, el sabor, la qualitat..., aquests actius són nostres i són únics”.


L'executiu tancat la seva intervenció posant el focus en la gestió de les persones. “Hi ha d’haver una evolució en la manera de gestionar persones a la fàbrica, estem davant d’un nou esquema de relació laboral”, i ha destacat l’ambició de l’organització per seguir creixent i, en especial, per seguir invertint en la fàbrica: “Aquesta fàbrica és el nostre vaixell insígnia. L’objectiu comú és seguir augmentant la nostra capacitat de producció i eficiència”.


Carceller Arce ha aprofitat l’ocasió per llançar un missatge de suport a l’hostaleria: “Convivim en simbiosi amb l’hostaleria. En els propers mesos haurem de veure com quedarà afectat el sector, especialment els petits empresaris, però de la mateixa manera que vam aconseguir tirar endavant al Prat durant els mesos més durs de la pandèmia, unint-nos i buscant solucions, confio en què el sector es recuperarà, perquè tenim capacitat de resiliència”.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE