• Usuario

Voluntaris a Cervelló recullen 180 kg de brossa en el European Clean Day

Voluntaris del municipi es van sumar a aquesta acció de neteja de l’entorn en diferents punts del municipi amb la que s’ha pogut recollir 180 kg de brossa.

|

L’entorn natural de Cervelló és un espai més net i sostenible després de l’adhesió del municipi en la Jornada Europea de neteja dels espais naturals. Sota el lema “Let’s clean Up Europe!”, desenes de veïns i veïnes han participat durant el passat cap de setmana en aquesta acció comú a tot el continent per a conscienciar sobre la quantitat de residus que aboquem incontroladament a la natura i procedir a la seva recollida.



Cervello

Part dels voluntaris a Cervelló/ Ajuntament de Cervelló


Els primers a fer-ho van ser els treballadors de l’empresa de cosmètica Martiderm, que dijous es van sumar a la iniciativa retirant la brossa dels carrers propers a l’empresa i del camí estret de l’Ermita del Pla de Sant Joan de la Palma fins al cementiri. 



Empresa2

@Martiderm



L’endemà els infants de l’Escola Santa Maria de Cervelló van fer una recollida de deixalles pels voltants del centre i de la riera. Ahir diumenge, els atletes del Club Pota Roja van pujar al monestir de Sant Ponç corrents i recollint la brossa que es van trobar pel camí, en la seva particular manera de celebrar l’Aplec de Sant Ponç que enguany s’ha suspès per la pandèmia.


Per últim, al matí de diumenge, es va fer una acció de neteja en què l’ajuntament va convocar a tota la ciutadania per retirar les deixalles de la zona boscosa més propera al centre urbà


L’alcalde José Ignacio Aparicio i regidors i regidores del municipi van acompanyar als i les veïnes per la riera i els voltants de la Timba i el torrent de la Maladona.


En total s’han recollit 180 kg de brossa. L’alcalde ha assegurat que “des de l’ajuntament  continuarem promovent accions de foment del reciclatge i treballarem en la conscienciació per arribar a ser una societat més cívica i sostenible”.

Mossos, Agents Rurals i Policia Local treballen en el control d’accés a l'Espai Natural Protegit de Cervelló
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE