• Usuario

Mossos, Agents Rurals i Policia Local treballen en el control d’accés a l'Espai Natural Protegit de Cervelló

Els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals i la Policia Local de Cervelló realitzen un operatiu especial de control, en un espai natural protegit. 

|

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient, de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat i de Sant Vicenç dels Horts, conjuntament amb el cos d’Agents Rurals i la Policia Local de Cervelló han realitzat, un dispositiu especial en un espai natural protegit del mateix municipi. 


Van iniciar el control el diumenge 14 de març i es continuarà duent a terme mentre siguin vigents les restriccions.



En els darrers caps de setmana, els agents han detectat la presència motocicletes, tipus trial i cros que circulen pel medi natural malgrat la restricció.



El desplegament operatiu d’aquest diumenge, s’ha realitzat en sis punts de control a Cervelló, municipi pertanyent a la Serralada Litoral i s’intensificarà en diferents zones rurals del Baix Llobregat.



Policia control

@Cervelló



Els objectius d’aquest dispositiu són per una banda garantir el compliment de la Llei d’accés al medi natural vigent, i de l’altra verificar l’efectiu compliment de les mesures de restricció de mobilitat actuals per la COVID-19.


En el marc del dispositiu es van denunciar un total de tretze motoristes: cinc per circular per corriols, cinc per manca d’inspecció tècnica de vehicles, un per manca d’assegurança i un per manca de placa de matrícula.


Recorden que els vehicles motoritzats únicament poden circular per camins o pistes aptes per a la circulació, d'acord amb el que estableix la Llei de regulació d’accés motoritzat al medi natural i la normativa específica aplicable.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE