• Usuario

El Volei Gavà ja és equip de Primera Nacional

El club gavanenc fa història aconseguint l’ascens a Primera Nacional després de quedar subcampiones en els play-off.

|

Al Finestrat, aquest cap de setmana l'equip Sènior Femení del Club Voleibol Gavà ha ascendit a Primera Nacional després d’haver quedat subcampiones del seu grup en els play-off.


En paraules del president en funcions del club, Jaime Sierra, ja haver-se classificat “era un repte mai assolit” ara, no cal dir-ho, “l’orgull i l’alegria és màxima”.


El Gavà, únic representant català que ha participat en la fase final després que, Anton Massagué, del CV Sant Pere i Sant Pau, hagués de renunciar al play off per un positiu en COVID d’una de les seves jugadores.


El CV Gavà en el Grup A, es va trobar amb el CV Valdefierro d’Aragó, l’Al-Kazar de Múrcia, l’Omniprint Ciutat Cide, i el CV Sedavi, que justament va ser el seu primer rival de divendres al matí, matx que van perdre les gavanenques per 0-3. El mateix dia, per la tarda, van jugar el segon partit contra el CV Valdefierro, a qui van derrotar per 0 a 3.


Dissabte al matí, es va disputar el tercer xoc contra l’Omniprint Ciutat Cide. Les gavanenques van vèncer 3 a 0. Finalment a la tarda, l'equip gavanenc culminava la gesta en el quart matx, guanyant l’Al-Kazar de Múrcia per 3 a 0.




Captura

@cvgava


Les jugadores; Dèlia, Cris, Almu, Natalia, Anna, Júlia, Sole, Maria, Eva, Andrea, Andrea, Eva, Aitana i Vinyet van donar-ho tot i van aconseguir arribar a la final de diumenge, fita que els assegurava l’ascens, ja que era necessari quedar entre les dues primeres posicions per conquerir-lo. En aquest darrer xoc contra el CV Sedaví, però, van acabar perdent.


Sierra aprofita l’ocasió per “agrair la feina feta a totes i cadascuna de les jugadores” i afirma que “sou unes craks i unes grans persones que han fet possible configurar un equipàs que ha portat al nostre club a aquest alt nivell i al moment més important de la nostra història”. També ha lloat “la dedicació i professionalitat del cos tècnic, a Anto i Lluis” i “el suport rebut per les famílies”.


El Club Volei Gavà compta amb un total de 13 equips que competeixen, i 2 en formació. La seva filosofia, segons Sierra, “és fomentar l’esport base i local”, prova d’això és que el 80% d’integrants, entre jugadors i cos tècnic, són de Gavà.






Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE