• Usuario

Nou servei d'assessorament gratuït a empreses catalanes impulsat per Endesa i "máshumano"

La iniciativa pretén ajudar a Pimes afectades per la crisi de la Covid-19 a millorar la seva competitivitat, a través de professionals senior.

Qui s’uneixi al programa rebrà 60 hores de formació gratis


|

Fachada lateral sede Madrid

@endesa


Endesa i la Fundació "máshumano", en col·laboració amb Generació Savia, ha posat en marxa un programa d’assessorament personalitzat i gratuït a empreses catalanes, d’entre 50 i 250 treballadors, que s’hagin vist afectades per la crisi de la Covid-19. 


La iniciativa, que s’emmarca dins del Pla de Responsabilitat Pública contra el coronavirus que la Companyia va engegar el març del 2020, es diu “Sèniors al servei de les Pimes”.


A través d’aquesta iniciativa, les empreses rebran 60 hores d’assessorament gratuït, impartides per professionals sènior d’alta qualificació, en gestió i planificació financera, nous models de negoci, i creixement, reorientació i expansió, en base a una necessitat detectada i concreta, que els permeti millorar en la seva competitivitat. 


A més a més de les tres entitats impulsores del programa, un comitè expert independent, format per càrrecs directius de les principals consultores de l’Estat, com Arthur D.Little, Deloitte, EY, Minsait An Indra company y PwC, donaran suport al pla i a l’oficina de projecte.


Actualment, 20 empreses de tot el territori i 20 professionals ja han passat la selecció per a formar part d’aquest programa i treballar en problemàtiques com l’expansió internacional, els mecanismes per establir processos i controls que permetin ajustar el sistema de gestió, la recerca de nous clients, la diversificació de l’oferta o el desenvolupament de plans estratègics.


La convocatòria estarà oberta fins el proper mes de juliol, fins a cobrir les 50 places disponibles. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE