Cornellà programa 150 activitats per als mesos de maig i Juny

La ciutat comença a recuperar el pols amb activitats esportives, lúdiques i culturals a espais públics amb mesures de seguretat i prevenció, i amb controls d’aforament

|

Captura de pantalla 2021 05 05 a las 16.28.08

@Cornellà


El 9 de maig finalitza l’Estat d’Alarma i Cornellà vol recuperar la normalitat poc a poc amb la reprogramació d’activitats als espais públics i a equipaments municipals amb l’arribada del bon temps. 


L’objectiu de l’Ajuntament és impulsar activitats segures i controlades que permetin que la ciutadania es retrobi amb les propostes esportives, lúdiques i de lleure anteriors a la pandèmia.


Aquesta iniciativa s’impulsa després de posar en pràctica durant el Nadal i la Setmana Santa un programa d’actuacions i activitats amb controls d’aforament, i seguint totes les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 marcades per les autoritats.


Així, el programa “A Cornellà, coses a fer” incorpora prop de 150 activitats de tota mena. Destaquen les que tenen a veure amb la salut i l’esport (passejades, exercici a l’aire lliure, estiraments, circuits de curses, ioga, etc.) amb monitors i amb grups reduïts totalment segurs.

També es presentaran tallers i propostes participatives en el marc dels “Carrers sense cotxes”, una iniciativa que tanca a la circulació diferents carrers de la ciutat els caps de setmana i que ara, a més, dinamitza alguns d’ells amb diferents propostes familiars, com tallers de circ o de tricicle, entre d’altres.


Vinculades a la natura i el medi ambient es tornen a programar les visites guiades al riu, així com tallers de diferents àmbits a la Re-Parada; o les jugateques ambientals, tots els diumenges al matí al parc del Canal de la Infanta i al de Can Mercader. Una de les novetats per als joves serà la programació d’activitats esportives a la gàbia ubicada a la plaça de Sant Ildefons, sota la supervisió de monitors especialitzats, a més de la tornada de les Nits Insòmnia amb activitats presencials.


També tenen cabuda en aquesta proposta representacions teatrals, tallers i activitats infantils a patis de diferents escoles i a espais amb aforaments controlats.  Tornen també a marcar l’agenda cultural de la ciutat les exposicions, les programacions de coneixement del Patrimoni i s’obriran progressivament altres espais i propostes ajornades.


Es tracta d’un programa per tornar a dinamitzar els espais públics, sempre atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries, portant a terme totes les mesures de prevenció i seguretat i apellant a la responsabilitat ciutadana per poder reprendre poc a poc el pols de l’activitat cultural, esportiva i social de la ciutat.


“A Cornellà, coses a fer” es mantindrà activa en parallel a la resta de programacions culturals que tenen lloc a la ciutat a equipaments com ara l’activitat teatral i musical en sala i les d’exposicions.


Aquí podreu veure el programa: 
COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE