• Usuario

Sant Andreu dedicarà 75.000 euros perque empreses, entitats i autònoms contractin treballadors

L’Ajuntament es farà càrrec de la meitat dels costos laborals del salari de les persones que s’incorporin a les empreses.

|

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la contractació de persones de la ciutat amb un programa que preveu subvencionar la meitat dels costos salarials que tinguin aquestes noves incorporacions.


El consistori té previst invertir 75.000 euros en aquest programa durant aquest any.


La iniciativa, que enguany arriba a la seva setena edició, s’adreça a empreses, entitats i autònoms que contractin a persones en situació d’atur de Sant Andreu de la Barca.


Els demandants poden rebre la subvenció si han contractat o contractaran treballadors del municipi entre el període comprès entre l’1 de desembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021, amb un contracte de mínim dotze mesos.


L’Ajuntament es farà càrrec de la meitat dels costos laborals del salari de les persones que s’incorporin a les empreses.


El programa s’adreça especialment a persones majors de 45 anys, persones amb discapacitat, dones o joves desocupats o persones amb dificultats especials.


L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la contractació de persones en situació d’atur, així com ajudar a les empreses a disminuir els seus costos a l’hora de contractar personal en sectors com el comerç, la indústria o l’hosteleria.


En les sis edicions anteriors de Sant Andreu Avança per l’Ocupació, al voltant del 70% de les persones contractades a través del programa s’han quedat treballant de forma indefinida a la plantilla de les empreses.


Sant andreu tr

@ajSantAndreu

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE