• Usuario

Detenen un home per sostreure 25.000 euros a l'encarregada d'una empresa a l'Hospitalet

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir un home de 31 anys amb nacionalitat dominicana i resident a Santa Coloma de Gramenet, per la seva presumpta participació en la sostracció d'una bossa de mà de l'interior d'un vehicle amb 25.000 euros a l'interior.

|

43b65263 82d9 4559 8992 ca1b9c8648ae

@MossosD'esquadra


Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir un home de 31 anys amb nacionalitat dominicana i resident a Santa Coloma de Gramenet, per la seva presumpta participació en la sostracció d'una bossa de mà de l'interior d'un vehicle amb 25.000 euros a l'interior.


Una encarregada d'una empresa, del Polígon del Mig a l'Hospitalet de Llobregat, sortia amb 25.000 euros de la recaptació a l'interior de la seva bossa de mà. En el moment en què la dona va entrar al seu vehicle, un home va aproximar-se ràpidament, va obrir la porta de l'acompanyant del conductor i va sostreure la bossa de mà. Aquest va fugir en un vehicle estacionat a poca distància, on l'esperaven altres individus. Tot i que la víctima i un testimoni van córrer darrere per intentar atrapar els lladres, aquests van aconseguir fugir amb la bossa i els diners.


Durant la investigació, els agents van recollir diversos indicis i van poder obtenir algunes dades i imatges del vehicle utilitzat pels autors, però aquests havien modificat algunes parts de la numeració de la matrícula per evitar la seva identificació i localització. En aquest punt de la investigació, els agents van comptar amb la collaboració d'una dotació de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat, que en dies anteriors havia identificat un vehicle idèntic a un barri proper. Amb la obtenció d'aquestes noves informacions, els investigadors van detectar que el conductor del vehicle identificat pels agents municipals estava utilitzant dades personals falses.


En dies posteriors, els agents van localitzar el vehicle sospitós a la localitat de Santa Coloma de Gramenet i van observar que efectivament es tractava del mateix turisme que havien utilitzat els autors del robatori. Les diverses gestions realitzades pels agents van permetre descobrir que el vehicle era utilitzat habitualment per un home i que presumptament era un dels tres homes que havien participat el la sostracció de la bossa a l'Hospitalet de Llobregat.


Finalment, els investigadors van detenir el sospitós per la presumpta sostracció de la bossa i la falsificació de la matrícula del vehicle. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.


7acecd38 7e7b 43bb 92ac 5fef2b4abebb


@MossosD'esquadra


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE