• Usuario

Detinguts 14 joves als voltants del Parc Can Mercader de Cornellà per un picabaralla en grup sense ferits

Agents de la Guardia Urbana de Cornellà i Mossos van ser alertas aquest cap de setmana per una picabaralla entre joves al Parc de Can Mercader de Cornellà

|

Segons han informat a VILAPRESS agents de la Guardia Urbana de Cornellà i Mossos van ser alertas aquest cap de setmana per una picabaralla entre joves al Parc de Can Mercader de Cornellà. 


Tòtil a Can Mercader. Associacio Naturalista de Cornellà

Parc de Can Mercader a Cornellà/ @EP



Després d'una batuta pels voltants es van identificar i detenir 14 joves, 7 d'ells menors d'edats per l'aldarull i baralla multitudinària entre ells. 11 dels joves son de nacionalitat espanyola, 1 marroquina i 2 sudamericans. Per la qual cosa els cossos de moment descarten que hagi estat una baralla entre bandes del Barri de Sant Ildefons. 


El Código Penal qualifica com a "riña tumultuaria, aquella situació entre que els participants, barallen entre sí, de fomar tumultuosa ( ser més de quatre a la baralla) emprant mitjans o instruments que posin en pareill la seva vida o l'integritat de les persones" i afegeix "la participació en la renyina tumultuària serà castigada amb la pena de presó de tres mesos a un any o multa de sis a 24 mesos. Si a més es produeix la mort o lesions i pogués saber-se l'autor, aquest serà castigat d'una banda, referent a la víctima de l'homicidi, i d'altra banda, respecte dels altres participants en la renyina, si el condemnat per homicidi va utilitzar un instrument perillós durant la renyina".


En la picabaralla de Cornellà els agents "no van requisar als participants cap arma blanca i es van produïr ferits greus sinó lessions lleus entre ells".


Els cossos de seguretat han obert una investigació per esclarir que va motivar la picabaralla entre aquests joves de "molt diversa procedència"

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE