• Usuario

VIDEO. L’AE Prat guanya a l'Atzeneta

El primer equip de l’AE Prat ha guanyat per un gol a dos l'Atzeneta. Les dianes de Montero i Éric Jiménez han donat tres punts d'or a un Prat que segueix en la lluita.

|

Victòria del Prat a Atzeneta davant el conjunt de la Comunitat Valenciana. Montero, al primer minut de joc, i Éric Jiménez han estat els autors dels gols pratencs en el primer troimf dels potablava a la segona fase de competició.



Elprat2

@aeprat1945


La primera meitat ha començat amb gol potablava. Montero ha aprofitat una pilota dins l'àrea per avançar el Prat. L'Atzeneta ha anat despertant, però sense crear massa perill. Al voltant del quart d'hora, Aguza ha tret la pilota sota pals quan ja arribava el segon. Poc després, Padilla ha rematat massa alt des de la frontal, i Craviotto ha aturat amb seguretat un parell d'arribades locals. 


Enrique ha trobat el gol de l'empat en la darrera acció de primer temps.






Gol de Enric Jiménez


En la segon part el Prat ha trigat deu minuts en tornar a manar en el marcador. Una bona passada de Diego Garzón dins l'àrea, ha permés Éric Jiménez fer el seu primer gol com a potablava. 


En declaracions als mitjans, Carlos Craviotto, porter AE Prat: "Molt content pels tres punts, era una victòria que mereixíem feia dies. El partit 600 meu és una altra alegria que se suma a la victòria.  Hem d'aprofitar aquesta dinàmica de guanyar fora, de cara a aconseguir l'objectiu de la permanència. Després de la victòria es veuen les coses d'una altra manera."





@aeprat1945



FITXA TÈCNICA


UE Atzeneta (1): Anacker, Ferreres, Enrique, Moscardó (Guille Andrés, 60'),Álex Chico (Iosu, 77'),Ayo, Javi García (Javi Serra, 51'),Paco Aguza, Carles (Paco, 77'),Nemesio, C. Gutiérrez.


AE Prat (2): Craviotto, Figueras, Perone, Martos, Neeskens, Putxi, Adri Díaz (Diego, 47'),Padilla, Montero, Bertomeu (Ufano, 77'),Eric (Astals, 65').


Gols: 0-1, Montero (1'). 1-1, Enrique (45'). 1-2, Éric Jiménez (56').


Àrbitre: Roca Robles (comité murcià). Ha amonestat el local Moscardó, i el visitant Padilla. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE