• Usuario

El Casal de la Gent Gran de Can Ros esdevé punt de vacunació a Sant Vicenç dels Horts

A partir del dijous 8 d’abril els vicentins i vicentines d’entre 70 i 79 anys que tinguin cita per vacunar-se contra la Covid-19 ho podran fer a Sant Vicenç dels Horts. 

|

Es vicentins i vicentines d’entre 70 i 79 anys que tinguin cita per vacunar-se contra la Covid-19 ho podran fer a Sant Vicenç dels Horts al Casal de la Gent Gran Can Ros. 


L’Ajuntament ha posat aquest equipament a disposició del Servei Català de Salut per facilitar que les persones de 70 a 79 anys es puguin vacunar al propi municipi i no hagin de desplaçar-se.  


En concret, s’ha habilitat el Casal de la Gent Gran de Can Ros per acollir jornades de vacunació, de dimarts a divendres de 10 a 13 h. 



Vacunaciongripeoms 2


@EP


L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino , ha afirmat: “ Estem completament abocats a donar suport al veïnat i contribuir a superar l’actual pandèmia, i posarem els mitjans necessaris per aconseguir-ho ”. En aquest sentit l’alcalde expressa: “ Collaborarem amb totes les administracions perquè els vicentins i les vicentines afrontin la vacunació de manera accessible, còmoda i amb el màxim d’informació i seguretat ”.


Per la seva banda, la regidora de Salut Pública, María Peláez , ha explicat: “ Amb aquesta acció volem facilitar al màxim el procés de vacunació per a les persones grans. Així, les que tinguin cita prèvia podran anar a vacunar-se amb total seguretat al Casal de Can Ros i no caldrà que es desplacin fora del municipi ”.


Cal remarcar que les persones que tinguin dia i hora assignats per a poder vacunar-se, no es vacunarà a ningú que s’acosti espontàniament a l’equipament. 


De la mateixa manera, és molt important recordar que la vacuna no prevén de contraure el virus, i per aquest motiu malgrat haver-la rebuda és obligatori continuar portant la mascareta, per evitar contagiar a altres persones. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE