Sant Boi, UGT i Llar Unió Catalònia amb la promoció d'habitatges protegits

|

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el secretari general de la UGT de Catatalunya, Camil Ros, i el tresorer i la secretària de la cooperativa Llar Unió Catalònia SCCL, Manel Fraixedas i Ana M. Espada, han signat aquest dimecres dia 7 d'abril, un conveni de col·laboració per a la promoció d'habitatges protegits a la ciutat.


El document formalitza la transmissió per part de l'Ajuntament a la Unió General de Treballadors (UGT) de tres finques de la seva propietat, amb una superfície conjunta de 4.100 m2, per a la construcció d'habitatge assequible. Les finques estan situades a l'avinguda d'Aragó i al carrer del Besòs (sectors PMU D i PMU E), al districte de Camps Blancs.


La cooperativa Llar Unió Catalònia preveu construir en aquests terrenys tres edificis amb 83 habitatges de protecció oficial. Els habitatges es destinaran de manera prioritària a persones residents a Sant Boi, mitjançant una adjudicació per sorteig.


07 04 2021

@AjuntamentSantBoi


Arran de la transmissió de la propietat de les finques, l'Ajuntament rebrà com a contraprestació una aportació econòmica i la propietat de 10 dels habitatges, que destinarà al lloguer social.


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha destacat durant l'acte de signatura la importància de la col·laboració públic-privada "en l'aposta municipal per l'habitatge social" i ha subratllat que la pandèmia ha posat de manifest que cal "revisar els estàndards de qualitat i habitabilitat per garantir l'accés de la ciutadania a habitatges dignes".


Segons les previsions actuals, les obres de construcció dels edificis previstos en el conveni signat avui començaran a principis de l'any 2022 i es duran a terme de forma simultània a l'execució del projecte d'urbanització de l'entorn, que serà a càrrec de l'Ajuntament. 

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE