• Usuario

L'AE Prat perd a casa per un gol a dos davant la Penya Deportiva

El gol de Montero no ha pogut rescatar cap punt pels potablava que han vist com una Penya Deportiva amb 10, s'ha defensat prou bé i ha aprofitat una oportunitat al tram final per tornar a Eivissa amb els tres punts.

|

Segons la crónica del A.E Prat la derrota ha estat dura a casa en l'inici de la segona fase de competició. El gol de Montero no ha pogut rescatar cap punt pels potablava que han vist com una Penya Deportiva amb 10, s'ha defensat prou bé i ha aprofitat una oportunitat al tram final per tornar a Eivissa amb els tres punts.


ELPRAT


@AEElPrat


A la primera meitat  Eric i Diego han posat dues centrades que ha atrapat Javi Seral, mentre Craviotto ha aparegut sobre el quart d'hora per evitar el gol visitant. Al tram final  Eric i Neeskens han pogut marcar però totes dues rematades han sortit per sobre de la porteria de la Penya Deportiva.


Els segons quaranta-cinc minuts han començat de la pitjor manera possible i una pilota ha tocat en el braç de Putxi, i l'àrbitre ha assenyalat penal. Colau l'ha transformat en gol. 


Desprès altre vegada Putxi ha rebut una patada al rostre, i Fonda ha vist la vermella directa. Sobre l'hora de matx, Montero ha caigut dins l'àrea de la Penya, i el col·legiat ha tornat a xiular pena màxima. Ell mateix ha estat l'encarregat de transformar-la i d'animar, l'estadi Sagnier.


Tot i la insistència potablava vers la porteria de Seral, el premi ha estat pels d'Eivissa. En un servei de cantonada al darrer minut de matx, Andreu ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per fer l'u a dos i que els tres punts volin a les Balears. 


FITZA TÈCNICA


AE Prat (1): Craviotto, Diego (Ufano, 67'),Figueras, Perone, Neeskens, Putxi, Padilla, Montero (Cervós, 83'),Astals, Bertomeu (Marc Padilla, 67'),Eric.


SCR Penya Deportiva (2): Javi Seral, Andrada, Pau, Pereira, Fonda, Andreu, De Val, Colau (Aarón, 67'),Gilbert (Crespo, 57'),Loren (Nacho, 90'),Barca (Fran, 67').


Gols: 0-1, Colau (46'). 1-1, Montero (65'). 1-2, Andreu (89').


Àrbitre: Barrio Salas (comité basc). Ha amonestat els locals Eric i Perone, i els visitants De Val i Loren. Ha expulsat el visitant Fonda. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE