• Usuario

Per asssajos geotècnis el 3 d'abril es tancarà l'avinguda Ca n'Amat a Abrera

A causa de la realització d'assajos geotècnics del terreny el proper dissabte 3 d'abril, entre les 8.30 h i les 13.30 h, romandrà tallat al trànsit el carril de baixada de l'Avinguda de Ca n'Amat al polígon industrial Barcelonès del nostre municipi, direcció Barcelona, entre els carrers de Darwing i de Can Noguera.

|

A causa de la realització d'assajos geotècnics del terreny el proper dissabte 3 d'abril, entre les 8.30 h i les 13.30 h, romandrà tallat al trànsit el carril de baixada de l'Avinguda de Ca n'Amat al polígon industrial Barcelonès d'Abrera, direcció Barcelona, entre els carrers de Darwing i de Can Noguera.


Amb aquestes actuacions, des de l'Ajuntament d'Abrera volen millorar la seguretat dels vianants i vehicles que circulen per aquestes vies.


L’alternativa de pas (marcada amb fletxes de color blau) es realitzarà pels carrers Darwin, Leonardo da Vinci, Marie Curie, Barcelona i Can NogueraAl tram de pujada es mantindrà la circulació habitual (Indicat al plànol en color verd).


Abrera

@AjuntamentAbrera


Amb aquestes actuacions es millorarà la seguretat dels vianants i vehicles que circulen pels nostres polígons industrials.


Des de l'Ajuntament d'Abrera demanen a les veïnes i veïns afectats disculpin les molèsties que aquests treballs els puguin ocasionar.


COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE