• Usuario

Sant Vicenç dels Horts amplia subvencions al teixit productiu municipal

L’Ajuntament destina 244.000 euros a donar suport al teixit econòmic vicentí. El departament de Promoció Econòmica ha fet una presentació telemàtica de les subvencions anuals a empreses, comerços, pagesia i personal autònom.

|

El Govern Municipal de Sant Vicenç dels Horts, continua donant compliment al Pacte per la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica, acordat al juliol de 2020 per diferents grups municipals i agents econòmics i socials del municipi. 


Una de les mesures destacades són les subvencions al teixit productiu vicentí. La Junta de Govern Local ha aprovat subvencions per a l’any 2021 per un import inicial de 244.000 €, que es destinaran al sector de la pagesia, el comerç, les empreses i el personal autònom.


L’objectiu és que el teixit productiu guanyi múscul i capacitat de reorientar-se davant la crisi de la Covid-19.


Aquestes ajudes anuals es convoquen després que s’hagin adjudicat ja totes les subvencions extraordinàries de la COVID-19 per a comerços locals, iniciades a desembre de 2020. S’han conegut també les aprovacions de les darreres sollicituds de la subvenció i el total ascendeix a més de 170.000 €. 


Sant vicenç dels horts

@EP


Les ajudes són per adaptar els negocis a la situació de pandèmia i permeten també cobrir despeses de subministraments bàsics, lloguers, quotes d’hipoteques o gestoria. L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, ha destacat “l’important esforç municipal que suposen aquestes ajudes per fer front a una situació del tot excepcional, que mai ens hauríem imaginat fa només un any”. I ha recordat: “Vam impulsar el Pacte de Ciutat perquè érem i som molt conscients de les dificultats que travessa el teixit productiu, però també en reconeixem la fortalesa i la capacitat de canvi. Així, en la convocatòria anual hem ampliat els tipus de subvencions i les hem reorientat perquè tothom tingui al seu abast una eina per recuperar i impulsar el seu negoci”. 


La convocatòria anual té novetats destacades, com ara les ajudes per finançar activitats que incentivin i promoguin la transformació digital, i la de projectes que impulsin l’energia neta i sostenible.


Presentació telemàtica a Youtube com cada any, el departament de Promoció Econòmica ha fet una presentació de la convocatòria anual de subvencions, on ha explicat amb detall quines línies hi ha, quina tipologia d’empreses s’hi pot acollir i com fer els tràmits. La sessió ha estat telemàtica, al canal Youtube de l’Ajuntament, i ha comptat amb un xat en directe on les persones i empreses interessades han pogut resoldre els dubtes sobre la convocatòria. 


Amb opció de tornar-la a veure al seu canal de Youtube. Podeu recuperar la sessió aquí. 


Podeu veure també el PDF amb les mesures detallades:



@SANTVICENÇ



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE