• Usuario

VIDEO. ​Empat agredolç del AE Prat davant el Lleida Esportiu

El primer equip de l’AE Prat ha empatat a un  davant el Lleida Esportiu, i lluitarà per assolir la permanència a la segona fase.
|

El primer equip de l’AE Prat ha empatat a un  davant el Lleida Esportiu, i lluitarà per assolir la permanència a la segona fase. 



Aeelprat2


@AEPrat


Javi Martos ha avançat els potablava, però les botes de Cano ha empatat i rescatat un punt al darrer minut de l'encontre.


El primer acte ha estat marcat per la igualtat, però amb les oportunitats més clares del bàndol pratenc. Neeskens primer, i Eric després, han pogut posar per davant el Prat, però ambdòs  s'han topat amb Pau Torres. 


Figueras també ha tingut el gol a les seves botes, però el seu xut no ha trobat el gol a la porteria contrària.


En la segona meitat, el Prat ha buscat el gol davant el porter del Lleida, Pau Torres, on el domini ha estat total per part dels potablava. I en una pilota aturada ha arribat el premi. Padilla ha penjat una falta lateral que el pratenc Javi Martos ha rematat al fons de la xarxa amb un sensacional cop de cap. 


El públic ha fet costat al camp del Sagnier que ha tornat a tenir espectadors més d'un any després. Amb el gol, els de Dólera han seguit en busca del segon, però Domi i Perone no han estat encertats. 


Al tram final, Fernando Cano ha aprofitat una de les poques aproximacions visitants per a fer l'empat en un servei de banda. Punt que deixa el Prat sense opcions de salvació a la primera fase, però que permet seguir sumant de cara a arribar a la segona amb el màxim de punts possible.






@EsportiuLleida



Fitxa tècnica


AE Prat (1): Craviotto, Figueras, Martos, Perone, Neeskens, Putxi, Padilla (Marc Padilla, 78'),Guzmán, Montero (Diego, 67'),Eric (Domi, 62'),Civil (Bertomeu, 62').


Lleida Esportiu (1): Pau Torres, José Ruiz, Simic (Pere, 82'),Nico, Abraham, Fall, Albert (Araujo, 62'),Molinero (Yasser, 82'),Marc Martínez (Cano, 82'),Bagayoko (Álvaro, 68'),Raúl.

Gols: 1-0, Martos (54'). 1-1, Cano (90').


Àrbitre: Escobar López (comité canari). Ha amonestat els locals Padilla, Civil, Eric, Domi i Figueras, i els visitants Abraham, Fall, Simic, José Ruiz i Pau Torres. 

​L'AE Prat rep el Lleida Esportiu en la primera jornada amb públic al Municipal Sagnier
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE