• Usuario

​L'AE Prat rep el Lleida Esportiu en la primera jornada amb públic al Municipal Sagnier

El A.E Prat rep diumenge un rival que podria ser considerat dels directes a la taula, el Lleida Esportiu. Els pratencs tornaran a comptar amb el suport de l'afició un any després, per intentar sumar tres punts que els mantinguin amb opcions de permanència en aquesta primera fase de cometició.

|

L'AE Prat rep aquest diumenge un rival d'altura el Lleida Esportiu i en l'encontre els pratencs tornaran a comptar amb el suport i escalfor de l'afició  per intentar sumar tres punts que els mantinguin amb opcions de permanència en aquesta primera fase de competició.


Elcamp


@AEPrat



Aquest és un partit molt important  pel conjunt del Prat ja que només queden 2 jornades i encara hi ha opcions de salvar-se en aquesta primera fase, o intentar sumar els màxims punts possibles.


En el capítol de baixes, Pedro Dólera, l'entreador, no podrà comptar amb Héctor Rodríguez i Adrià Recort, ambdòs lesionats.


El Lleida Esportiu arriba davant el A.E. El Prat després de guanyar per la mínima a l'Olot (2-1) i sent a la taula classificatòria amb vint-i-cinc punts, cinc més que l'AE Prat.


AL MUNICIPAL SAGNIER S'HAN PRES TOTES LES MESURES DE SEGURETAT COVID


Al Municipal Sagnier perquè tornin les competicions del futbol base i el públic a la graderia  s'han pres  totes les mesures de seguretat pertinents i atenent a l'actual context sanitari, perquè tothom se senti segur davant el virus.


A més el club  té a punt tot el protocol de reobertura des de fa temps i aquest diumenge 21 de març de 2021, serà el primer partit amb públic a l'Estadi Municipal Sagnier des que va esclatar la pandèmia. 


Totes les sòcies i socis de l'AE Prat que es troben al corrent de pagament de la seva quota per aquesta temporada 2020-2021 podran accedir a l'Estadi Municipal Sagnier per viure en directe el partit corresponent a la jornada 21 del campionat de lliga de la Segona Divisió B grup 3a

A causa de la limitació d'aforament permès, l'accés només queda limitat a les nostres sòcies i socis, i per tant la taquilla romandrà tancada, així com anullats tots els passis federatius.


L'accés a l'estadi estarà autoritzat des d'una hora i mitja abans de l'inici del partit perquè l'entrada sigui de forma esglaonada. De la mateixa manera, totes les sòcies i socis estaran obligats a portar en tot moment la seva mascareta posada, a mantenir la distància de seguretat (unes marques verdes pintades a la graderia, s'encarregaran de delimitar la distància de seguretat) i d'atendre totes les mesures de seguretat establertes. En cas de qualsevol incompliment, el club es reserva el dret d'expulsar a la persona que es troba incorrent cap de les normes establerte



Fitxa tècnica del partit


Rival: Lleida Esportiu (7è classificat amb 25 punts)


Horari: diumenge 21 de març de 2021, a les 12h.


Estadi: Municipal Sagnier, el Prat de Llobregat.


Àrbitre: Escobar López (comité canari).


Cobertura: Es podrà  seguir el partit a través dels comentaris minut a minut al compte oficial de Twitter del club (@aeprat1945) , i a través de la retransmissió que faran des de El Prat Ràdio (91.6 FM).

VIDEO. Un UE Cornellà triunfante se enfrentará a un Barça B que necesita la victoria
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE