La sala el Celler de Can Ginestar a Sant Just acull l’exposició d’Imma Boronat

|

L’artista Imma Boronat Llort presenta a Can Ginestar una mostra que vol expressar una reflexió de la dona com a ésser, fugint de la classificació de gèneres, una classificació que per ella genera desigualtats. És per això que vol sortir del gènere, i vol plantejar-nos com a éssers, una classificació molt més igualitària.Inma


@iboronat


Des de petita, Boronat ja dibuixava. Va estudiar música, i sempre atreta pel món artístic, va finalitzar els seus estudis de Belles Arts. Va ser aleshores quan va començar a exposar al Baix Llobregat i al Barcelonès.


De fet, aquesta no és la primera vegada que exposa a Sant Just. Ja ho va fer l’any 2009, juntament amb l’artista i veí, Ismael Cuevas. L’Imma també participa en el collectiu Arteneu de Sant Just.


Aquesta mostra intenta fer un viatge a través de la dona i l’ésser, passant per la infantesa i arribant a l’edat adulta, més cruel. També aparell un ésser més violent, a qui no vol anomenar del tot home, però que representa el seu paper en les guerres. Tanmateix, repassa el paper de la dona com a dona, mare o a vegades també patidora davant el conflicte i la guerra.


L’exposició, que també està inclosa a la programació del Dia Internacional de la Dona de Sant Just Desvern, es pot visitar fins al 26 de març a Can Ginestar.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE