• Usuario

S'han constituït el 96,69 % de les taules electorals a Catalunya

La jornada transcorrerà amb protocols de seguretat davant el Covid-19 i franges horàries

|

El 96,69 % de les Taules electorals estan constituïdes a les 9.42 hores de cara a la jornada de les eleccions catalanes d'aquest diumenge, segons dades de la Generalitat.


Aquest percentatge correspon a 8.699 taules de les 9.139 taules disposades per a aquests comicis, l'hora límit per constituir taules és de les 10.


Els col·legis electorals de Catalunya han començat a obrir aquest diumenge a les 9, obrint així la jornada de les eleccions a la Presidència de la Generalitat, i més de 5,6 milions de catalans estan cridats a votar.


Mesas electorales



    Mapa de Taulesde Catalunya. Font: Generalitat / @Catalunyapress    


El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Bernat Solé, ha dit cap a les 8.30, abans de començar la jornada, que no constaven problemes: "Les dades que tenim a hores d'ara no aporten cap incidència".


"En aquests moments, amb dades d'ara, no ens consta cap incidència i per una altra part, com es va explicar ahir, disposem de tots les taules i de tots els membres necessaris", ha afegit.


La jornada transcorrerà amb protocols de seguretat davant el Covid-19 i franges horàries: de 9 a 12 hores, per a col·lectiu de risc; de 12 a 19 per a la població en general; de 19 a 20, per positius de coronavirus i contactes estrets de positius.


Els presidents, els vocals i els corresponents suplents de les meses electorals han començat a acudir a les 8 -els a punts de votació per signar l'acte de presència i començar el procés de constitució de les taules.




Més de 5,6 milions de catalans estan cridats a votar aquest diumenge
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE