• Usuario

La Diputació aprova la millora de la Ctra. de Torrelles a l'alçada del Polígon de Sant Antoni

Aprovat el projecte per millorar la carretera de Torrelles a l'alçada del polígon de Sant Antoni. Es construiran tres passos de vianants, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de les persones que creuen la via per anar a agafar el carriletLa Diputació de Barcelona ha aprovat el projecte per construir una mitjana i tres passos de vianants, un dels quals amb semàfor, a la carretera BV-2005 en el tram confluent amb el carrer de Sant Joan.

|

La Diputació de Barcelona ha aprovat el projecte per construir una mitjana i tres passos de vianants, un dels quals amb semàfor, a la carretera BV-2005 en el tram confluent amb el carrer de Sant Joan. El projecte s’ha consensuat amb l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i estarà finançat per ambdues administracions. D’aquesta manera es crearà un itinerari que permeti creuar amb seguretat la carretera entre els polígons de Can Coll i de Sant Antoni.


El consistori havia detectat de forma continuada que les persones vianants creuaven la carretera per aquest punt, atès que és el camí més directe a peu entre l'estació de FGC de Sant Vicenç i el polígon de Sant Antoni.


Carretera torrelles BV2005



L'actual connexió pels vianants està situada a una distància molt major i implica arribar fins a la rotonda de la pl. dels Països Catalans. Amb la construcció de la mitjana i dels passos de vianants, millorarà la seguretat de les persones i, a més, també s’incrementarà la velocitat comercial de les línies interurbanes L62, e20 i L71 en sentit Torrelles, atès que s’installarà la parada a la mitjana i no caldrà que els autobusos es desviïn pel lateral de la carretera.


Així, es crearan tres nous passos de vianants, adaptats a persones de mobilitat reduïda i a persones invidents (disposaran de paviment rugós). El pas de vianants que creua la carretera disposarà a més d'un semàfor amb polsador. S'installaran nous fanals per incrementar la seguretat de l'entorn, i mobiliari urbà, com bancs i papereres.


Aquest projecte implicarà també una actuació complementària per part de l'Ajuntament: és previst que el c. del Polígon de Sant Antoni passi a ser de sentit únic, entre els carrers del Torrent Isbert i de Sant Joan. Aquesta actuació permetrà la conversió de l'estacionament de vehicles del costat de la riera de cordó a semibateria, incrementant les places disponibles.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE