• Usuario

Renfe celebrarà aquest any el seu 80 aniversari amb promocions i actes institucionals

Renfe compleix aquest any el seu 80 aniversari i ho commemorarà amb el llançament de diferents iniciatives comercials i amb la celebració d'actes i trobades institucionals durant tot 2021.
|

Renfe compleix aquest any el seu 80 aniversari i ho commemorarà amb el llançament de diferents iniciatives comercials i amb la celebració d'actes i trobades institucionals durant tot 2021.


"El 80 aniversari estarà present en el dia a dia de la companyia durant tot l'any. Renfe és avui també una gran marca, no només per simbolitzar actius amb un gran valor econòmic i estratègic sinó perquè representa els valors més positius associats a el tren" , segons s'ha emfatitzat aquest diumenge des de la companyia.


Fa 80 anys es va crear l'anomenada Xarxa Nacional de Ferrocarrils Espanyols (RENFE), que donaria lloc el 2005 a l'actual Renfe Operadora ia Adif, com a gestor de les infraestructures ferroviàries a Espanya.


Renfe ja ha restablert el 60% dels serveis comercials de tren que passen per la regió




Al llarg d'aquests vuitanta anys Renfe ha evolucionat al mateix temps que l'ha fet l'economia i la societat espanyola. Entre les principals fites es troba el llançament, el 1992, del primer servei d'Alta Velocitat entre Madrid i Sevilla, així com el nou model de transport a Rodalies, projectat per afavorir el desenvolupament econòmic i social de país.


En els últims anys, la companyia pública, en la qual treballen més de 15.000 persones, s'ha internacionalitzat amb l'AVE a la Meca i ha anunciat que es presentarà a les licitacions dels projectes ferroviaris 'Rail Baltica', que connectarà Estònia, Letònia i Lituània a través de l'Alta Velocitat, i 'Tren Maya', que desenvoluparà 1.525 quilòmetres de vies ferroviàries a la Península de Yucatán, on es troba Cancún.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE