• Usuario

Noves contradiccions a la Generalitat ara a compte d'un possible confinament domiciliari

El vicepresident de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès, ha assegurat aquest divendres que el Govern no té sobre la taula un confinament domiciliari per fer front a la pandèmia de l'coronavirus. Per la seva banda, la consellera de la Presidència i portaveu de l'Executiu, Meritxell Budó, pensa que a curt termini el Govern haurà de decretar un nou confinament.



|

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest divendres que la Generalitat no té sobre la taula un confinament domiciliari per fer front a la pandèmia de l'coronavirus. Per la seva banda, la consellera de la Presidència i portaveu de l'Executiu, Meritxell Budó, pensa que a curt termini el Govern haurà de decretar un nou confinament.


Ara tigació ha remarcat que un confinament domiciliari ho ha de decidir el Govern espanyol perquè "tingui força legal" i ha afirmat que el Govern ha pres totes les mesures que podia prendre. Així mateix, ha argumentat que no s'ha proposat un confinament perquè "implica unes compensacions i uns efectes que s'han de poder afrontar també", i ha acusat el Govern de Pedro Sánchez de no donar tots els recursos necessaris per ajudar els sectors afectats.


El vicepresidente de la Generalitat, Pere Aragonès, en la diputación permanente del Parlament

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès.


La consellera de la Presidència i portaveu de Govern català, Meritxell Budó, ha assegurat per la seva part que a curt termini el Govern haurà de decretar un nou confinament domiciliari davant les dades d'algunes comunitats: "No sé a què espera el govern espanyol per aplicar algun tipus de confinament "ha subratllat.


"Mirem el mapa de com està l'Estat espanyol, i estem molt preocupats perquè a curt termini jo penso que sí, que l'Estat haurà de decretar algun nou confinament domiciliari, no sé si serà general o per territoris", ha remarcat Budó aquest divendres .


La consellera de Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, a l'arribar a la Diputació Permanent de Parlament, a Barcelona, Catalunya, (Espanya), a 13 de Gener de 2021.


La consellera de la Presidència i portaveu de Govern català, Meritxell Budó,


La consellera ha alertat que aquest "descontrol" de la pandèmia podria arribar a Catalunya en unes setmanes, i que per tant està en mans de Govern aplicar un confinament domiciliari perquè les comunitats autònomes no tenen eines per poder-ho decretar, en les seves paraules.


La portaveu ha posat en valor que les restriccions vigents a Catalunya estan sent "efectives" per reduir la interacció social, i ha tornat a trucar a la responsabilitat de la ciutadania perquè les compleixin.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE