​Els Mossos ofereixen un nou servei de cita prèvia a Sant Just

|

Els Mossos d’Esquadra en posat en marxa un servei de cita prèvia per fer denúncies o altres gestions, amb l’objectiu d’oferir un bon servei a la ciutadania i evitar cues i aglomeracions.Santjust

El sistema de cita prèvia es vehicula a través del web mossos.gencat.cat/citaprevia, indicant el motiu de la denúncia, seleccionant la comissaria, triant entre els dies i hores disponibles i introduint les dades personals. Un cop confirmada la cita, rebreu un missatge de confirmació.


El sistema permet demanar cita prèvia a qualsevol comissaria, tot i que es recomana fer-ho a la més propera on s’han produït els fets. La franja horària disponible és de 6:00h. a 22:00h, d'acord amb les mesures de prevenció per frenar la pandèmia.


A través del sistema podeu sollicitar un permís de viatge a l’estranger per a menors o posar una denúncia sobre els següents fets:


 1. Furt
 2. Robatori amb força (habitatge, establiment)
 3. Robatori amb violència o intimidació
 4. Robatori o furt a l'interior de vehicle
 5. Sostracció de vehicle
 6. Ocupació d'immobles
 7. Estafes
 8. Danys
 9. Lesions
 10. Amenaces
 11. Pèrdua de documents o objectes


Les denúncies sobre delictes de violència domèstica, violència masclista i delictes sobre la llibertat sexual no s’han de fer amb cita prèvia i cal dirigir-se directament a la comissaria. En aquests casos, també podeu fer ús dels canals que trobareu en aquest tríptic informatiu sobre recursos per a casos de violència masclista.

L'AMB edita un fullet que recull les herbes remeieres del parc del Mil·lenari de Sant Just

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial