• Usuario

L'AMB edita un fullet que recull les herbes remeieres del parc del Mil·lenari de Sant Just

El jardí d'herbes remeieres del Millenari és fruit d'un projecte participatiu de biodiversitat

|

L'Autoritat Metropolitana de Barcelona (AMB) ha elaborat un fullet informatiu del jardí d'herbes remeieres del parc del Mil·lenari, en el qual es mostra una llista d'espècies que històricament han tingut diferents usos medicinals o aplicacions culinàries. També s'hi indiquen els usos medicinals, les precaucions que cal tenir en compte, si la planta té interès culinari i si és aromàtica.


Jardiherbes





El jardí d'herbes remeieres del Mil·lenari és fruit d'un projecte participatiu de biodiversitat que es va fer a mitjan 2019, i en el qual la gent gran del centre social va participar activament en la creació d'aquest espai nou al parc, tant en el disseny, com en la plantació i en les activitats de dinamització per donar a conèixer les plantes, el seu valor i funcions.


El fullet, que es pot consultar en línia, és un pas més en aquest projecte per recuperar coneixements i el patrimoni natural que són les plantes remeieres. 







Detectado un fuerte brote de Covid-19 en una residencia de Sant Just
El Pleno de octubre de Sant Just votará la aprobación de las Ordenanzas fiscales y reguladoras de Precios Públicos para 2021
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE