• Usuario

La regió metropolitana Sud que abarca el Baix Llobregat viu una situació epidemiològica molt delicada

Els Comitèe d'Emergències locals de la comarca han fet especial incís en la precuació que s'ha de tenir davant de la delicada situació epidemiològica que a hores d'ara pateix la regió metropolitana sud.   

|

Els Comitèe d'Emergències locals de la comarca han fet especial incís en la precuació que s'ha de tenir davant de la delicada situació epidemiològica que a hores d'ara pateix la regió metropolitana sud.  




Regiosanitariasud





La taxa de contagis a la regió metropolitana sud se situa a l'1,71, una dada molt elevada que augmenta considerablement la pressió hospitalària.



Respecte a les visites a les residències de persones grans, la Generalitat ha aprovat una nova normativa que preveu fer les visites amb més seguretat i que comportaria el fet de fer-se un test ràpid abans d'entrar a la residència per veure si es pot realitzar la visita reduïnt al màxim les possibilitats de contagi. 


Coronavirus recurso.








Aquest text ràpid d'antígen (TAR) es faria a totes les persones que visiten a persones que visquin en centres residencials. Si el resultat del cribatge és positiu no s'autoritzarà la visita i es derivarà a la persona al Centre d'Atenció Primària. Les residències, però, estan a l'espera de conèixer com es facilitaran aquestes tests ràpids i com es gestionaran.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE