La regió metropolitana Sud que abarca el Baix Llobregat viu una situació epidemiològica molt delicada

|

Els Comitèe d'Emergències locals de la comarca han fet especial incís en la precuació que s'ha de tenir davant de la delicada situació epidemiològica que a hores d'ara pateix la regió metropolitana sud.  
Regiosanitariasud

La taxa de contagis a la regió metropolitana sud se situa a l'1,71, una dada molt elevada que augmenta considerablement la pressió hospitalària.Respecte a les visites a les residències de persones grans, la Generalitat ha aprovat una nova normativa que preveu fer les visites amb més seguretat i que comportaria el fet de fer-se un test ràpid abans d'entrar a la residència per veure si es pot realitzar la visita reduïnt al màxim les possibilitats de contagi. 


Coronavirus recurso.
Aquest text ràpid d'antígen (TAR) es faria a totes les persones que visiten a persones que visquin en centres residencials. Si el resultat del cribatge és positiu no s'autoritzarà la visita i es derivarà a la persona al Centre d'Atenció Primària. Les residències, però, estan a l'espera de conèixer com es facilitaran aquestes tests ràpids i com es gestionaran.COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial