• Usuario

Recomanacions del Servei Municipal d'Aigües d'Abrera per la baixada de temperatures

Davant la previsió d'una davallada important de les temperatures, des del Servei Municipal d'Aigües oferim als nostres usuaris i usuàries recomanacions per evitar possibles avaries per la congelació de les canonades i els comptadors.

|

Davant la previsió d'una davallada important de les temperatures, des del Servei Municipal d'Aigües ofereixen als usuaris recomanacions per evitar possibles avaries per la congelació de les canonades i els comptadors.



Grifo 1




CONSELLS DAVANT BAIXES TEMPERATURES


Deixeu una aixeta oberta amb un petit rajolí d’aigua corrent durant la nit, recollint aquesta aigua en banyeres i cubells per tal d’aprofitar-la posteriorment.


“ Arigueu” els comptadors, sobretot si són individuals, amb papers de diari, llana de fibra de vidre o altres materials aïllants.


Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al  mòbil o tauleta, cal descarregar-se  l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE