• Usuario

Obre una Gofreria eròtica a Barcelona semblant a la que ha revolucionat Chueca

"És un producte per a totes les edats" diu Carol Fumadó. "L'altre dia una senyora ens va dir he de portar aquí al meu marit, que fa molt temps que no es menja res". Aquesta senyora és la bomba i la prova que siguis jove o menys jove, menjar-te una mica de tant en tant no fa mal. A més afegeix que des de fora se sent "Que bé fa olor! Apa si són els gofres que estan revolucionant Chueca.

|

En paraules de les seves propietàries aquest "és un producte per a totes les edats" diu Carol Fumadó. "L'altre dia una senyora ens va dir he de portar aquí al meu marit, que fa molt temps que no es menja res. Apa si són els gofres que estan revolucionant Chueca".



Chorreo




El passat 11 de desembre, es va inaugurar al carrer Tallers 81 davant de la Plaça Universitat de Barcelona "El Chorreo", gofrería eròtica que s'ha atrevit a obrir les portes en plena pandèmia.



Aquesta iniciativa és de dos joves emprenedores de menys de 25 anys i després de veure funcionar el model de negoci a Madrid, al barri de Chueca, es van decidir a portar a la seva ciutat els gofres més escandalosos del mercat per només 3,80 euros cadascun, estan oberts tots els dies de 16:00h a 21:00h.


Cristina Zhou, que és xinesa de primera generació a Catalunya, té molt clar "que en temps de pandèmia, aquest tipus de negocis és més necessari que mai. Barcelona necessita alegria i nosaltres chorreamos simpatia ".


El gofre al final és el de menys. La gent va a "El Chorreo" normalment en grup, buscant la diversió que comporta veure com els preparen la seva comanda, i després menjar-se'l entre rialles i bromes, que per descomptat són més necessàries que mai.


El local té una afluència d'entre 150 i 200 persones diàries i tenen la intenció de donar servei també a domicili per oferir la seva diversió banyada en salsa a comiats de solters .

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE