• Usuario

Els llibres, viatges plens d’aventures

Contes i llibres infantils per compartir amb els menuts a les vacances nadalenques.  

|

Territori




Contes i llibres infantils per compartir amb els menuts a les vacances nadalenques.


Pares llegir en veu alta és una de les millors maneres d’ajudar el teu fill a aprendre a llegir. A més, pot ser molt divertit!. Com més emoció mostris mentre llegeixis, més ho gaudirà! .

El més important és que el nen marqui el ritme i es diverteixi mentre aprèn a llegir. Recordeu que quan un nen llegeix, desenvolupa habilitats com ara el raonament, la memòria i l'atenció. Llegir un conte de fades, una novella o un assaig fins al final vol dir ser capaç de completar la tasca de la lectura. La satisfacció que es deriva d’això és un bon combustible per a l’autoestima. Si produeix satisfacció acabar un llibre a una persona gran, imagineu-vos a un  nen!


Els Supertafaners XXL Viatgem al futur!, Vox


Supertafanersxxl

Vox


La ciència avança sense aturar-se i amb aquest llibre els Supertafaners, que ho volen saber tot, obren la porta a conèixer un futur que ja és aquí. El llibre consta de 365 preguntes, una per a cada dia de l'any, agrupades en diferents capítols temàtics per saber com seran les professions del futur, la medecina, l'escola, els animals, els transports, els robots, els viatges espacials… Aquest llibre tan gros, tan XXL, està pensat perquè petits i grans s'asseguin al seu voltant, el vagin mirant i comparteixin i gaudeixin dels dibuixos i les preguntes. Així, la curiositat, que és la font del coneixement, seguirà creixent.


Construeixo el sistema solar, Larousse


Construeixosistemasolar


 Larousse


Aquesta obra repassa tots els astres que hi ha en el nostre sistema solar, des del sol, els planetes i els satèllits fins als cometes, els asteroides i els objectes més allunyats. Explica de manera fàcil i comprensible com es van formar el Sol i el conjunt de planetes, l’exploració de l’espai amb tot tipus de naus i sondes i què hi ha més enllà de sistema solar.


Destaquen, entre d’altres temàtiques: L’observació del cel nocturn, des de l’antiguitat

 fins als actuals telescopis, l’arribada de l’ésser humà a la Lluna, els robots que exploren la superfície de Mart, les llunes de Júpiter i els anells de Saturn. A més inclou 27 peces de cartró que encaixen a pressió per construir una maqueta del sistema solar, amb el Sol i tots els planetes, i unes senzilles instruccions de muntatge.


El gnom de balcó, Bindi Books


Gnom balco



Bindi Books


En Gretten, un gnom de balcó, era feliç imaginant en quina classe de jardí meravellós el posarien. Però el dia que el van comprar, no el van portar allà on havia somniat… Una divertida història que ens mostra com la felicitat, sovint, està a les nostres mans.


Així mengen els animals, Cossetània


Animals mengen

Cossetània



El món de la manduca dels animals és, de debò, una cosa ben extraordinària. I ara en podràs saber més amb el teu primer llibre illustrat sobre els animals. Amb aquest llibre descobriràs com mengen i què mengen. Per què oobre ornitorrinc! Què deu menjar? Sigui el que sigui, no consumeix tant —ni de lluny!— com l’elefant, que pot arribar a endrapar fins a tres-cents quilos de menjar en un dia.


Ostres, i quant deu pesar una cria d’elefant quan neix? I quant deu menjar? . Aquest és un llibre sorprenent amb TIPOGRAFIA juganera e illustracions de Katarína Macurová.



El polsim màgic, Comanegra


Polsimmagic

Comanegra



Jordi Cuixart ens regala una lliçó de vida a través de la història de la Iakun, illustrada per Oriol Malet. Vet aquí que, fa molts i molts anys, hi havia una noia que es deia Iakun. Vivia a pagès, en un llogaret anomenat Eneka. A les nits, de camí cap a casa, es quedava embadalida mirant els estels. De gran, la Iakun volia ser astronauta. Ho va aconseguir, i la seva història és una autèntica lliçó de vida.


Divuit poemes de Nadal i un de Cap d’Any,  Mediterrània


Divuitpoemes

Editorial Mediterrània



Els poemes de Joana Raspall que recull aquest nou llibre són majoritàriament inèdits i, com apunta el seu títol, de temàtica nadalenca, per a ser recitats dalt de la cadira.



Logos2













Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE