• Usuario

Endinsa't a la màgia de Nadal del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa, un any més, la campanya de Nadal amb el web esnadal.cat que recull les principals activitats i propostes nadalenques que es celebren durant aquesta època de l'any.

|

El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal tot adaptant-se a les recomanacions per seguretat sanitària. 


Navidad






Enguany el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa, un any més, la campanya de Nadal amb el web esnadal.cat que recull les principals activitats i propostes nadalenques que es celebren durant aquesta època de l'any.
 

S’han potenciat les activitats en família a l’aire lliure com per exemple diferents visites guiades a llocs emblemàtics de la comarca com les Coves de Montserrat a Collbató, Catalunya en Miniatura, el delta del Llobregat amb una visita a la pineda de Can Camins i els espais naturals del Riu.



Coves





També trobareu activitats com un capvespre de pagès a Viladecans, un passeig en trenet al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat, i actuacions com els Pastorets a diferents municipis de la comarca i la nit amb el mag Lari a la Passió d'Esparreguera .


Nadal




A més de propostes per celebrar una festa de Nadal unifamiliar, tallers d'art i de cuina, el Pare Noel a domicili, i referents del Nadal al Baix Llobregat com la Fira Avícola de la Raça Prat i la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, que aquest any s'han readaptat a un escenari virtual amb activitats i propostes durant el mes de desembre. 



Nadal2





La gastronomia del Baix té un espai propi i en aquesta campanya de Nadal s'inclouen els restaurants del Baix Llobregat que ofereixen servei delivery i take away, i els menús especials que han preparat els restaurants del col·lectiu Els Sabors de l'Horta del Baix Llobregat amb productes de proximitat cultivats al Parc Agrari del Baix Llobregat.


Restaurant a casa




I també hi ha concursos amb molts premis.





Al Baix Llobregat és Nadal. Mou-te per la comarca amb tota la seguretat de gaudir molt.



Tota la informació la trobaràs a la web. esnadal.cat 

Los vecinos de todos los municipios del Baix Llobregat ya pueden moverse por la comarca los fines de semana
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE