• Usuario

Cuidem l’espai públic entre tots

Núria Marín
Alcaldesa de l'Hospitalet

Perros civismo
Una  propietaria d'un gos netejan els orins/ @AjHospitalet

 

 

L’Hospitalet és una ciutat amable i acollidora, on el diàleg i el respecte sempre han format part del nostre comportament quotidià. Quan arriben l’estiu i la calor s’intensifica l’ús que la ciutadania fa dels espais públics i apareixen possibles molèsties, com el mal ús que algunes persones fan dels patinets a la via pública i la generació de més brutícia o de sorolls. Exemples que són comuns a totes les grans ciutats metropolitanes del nostre entorn.

 

Mantenir la ciutat neta, segura i sense sorolls molestos és responsabilitat de tothom. Des de l’Ajuntament redoblarem els esforços per què L’Hospitalet estigui més net i tots els veïns i veïnes se sentin més a gust.

 

Les noves formes de mobilitat personal ajuden a millorar la qualitat de l’aire que respirem, però també cal endreçar-les perquè puguin conviure amb els vianants. 

 

Podem aconseguir tenir la ciutat endreçada i en condicions seguint unes pautes bàsiques de civisme, com fer un bon ús de papereres i contenidors, o no abandonar els mobles a la via pública. Som conscients que a les ciutats totes i tots fem soroll i és responsabilitat nostra reduir-lo per respectar el descans del veïnat i millorar la convivència. 

 

Des de l’Ajuntament impulsem l’Aliança pel civisme, on volem sumar la complicitat i el compromís de tota la ciutadania. L’espai públic és un dels nostres béns comuns més preuats, cuidem-lo per poder gaudir d’un L’Hospitalet millor, d’una ciutat amb cor.

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE