La solució per rebre la informació pública que t’interessa: CIDOPersones

Només cal que accedeixis a https://cido.diba.cat/subscripcio-cido-persones, emplenis un formulari senzill i seleccionis aquelles opcions que t’interessin per rebre les alertes a la teva adreça electrònica cada cop que hi hagi informació que respongui al teu perfil.

|

Catalunyapress cidodiputacionbarcelona2
El CIDOPersones és un servei gratuït que ofereix la Diputació de Barcelona// @sutterstock

 

D’aquesta manera amb una simple alerta sabràs quan una administració pública obre un procés de selecció que encaixa amb el teu perfil. O quan s’obra el termini per demanar la subvenció que necessites en el teu municipi. Tot això i molt més és possible gràcies a CIDOPersones, un servei gratuït del Cercador d’Informació i Documentació Oficials de la Diputació de Barcelona.

 

ACCEDEIX A LES OFERTES I SUBVENCIONS DELS ENS PÚBLICS AMB UN CLIC

 

Catalunyapress informacio

 

CIDOPersones genera automàticament alertes dels ajuts que es poden demanar a qualsevol institució que doni servei al territori; alertes sobre ofertes de treball del sector públic pròximes al teu municipi de residència o que incloguin places reservades a persones amb discapacitat, a dones, a persones a l’atur, a joves, a persones en situació de vulnerabilitat, a titulats universitaris o a personal d’investigació i recerca. I, també, t’informa sobre la regulació de la normativa de l’àmbit social.

 

A més de facilitar l’accés a les necessitats d’informació pública que pugui tenir cada ciutadà, CIDOPersones incorpora un sistema que relaciona els 947 municipis de Catalunya amb més de 5.500 institucions, entre les quals, les administracions públiques d’àmbit estatal, autonòmic i local, així com d’altres institucions del sector públic.

 

Subscriu-te a CIDOPersones i rebràs un correu electrònic amb diferents recursos personalitzats d’acord amb les teves necessitats!

 

El Cercador d’Informació i Documentació Oficials (CIDO) és un servei de la Diputació de Barcelona que facilita l’accés a la informació oficial de les administracions catalanes i de les entitats del sector públic. Aquest cercador garanteix el dret i l’accessibilitat a la informació pública dels ciutadans, de forma fàcil, ràpida i gratuïta.

 

Més informació a cido.diba.cat

 

Contingut ofert per la Diputació de Barcelona

 

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE