• Usuario

La Federació de Municipis de Catalunya se suma a las condolencias por el atentado en Manchester

Desde la federación, invitan a cualquier gobierno local que lo precise a convocar un minuto de silencio.

|

Luto


La Federació de Municipis de Catalunya ha querido mostrar su rechazo ante el atentado de anoche en Manchester, así como la solidaridad con las víctimas y el pueblo inglés.


Les entitats municipalistes expressem, un cop més, el nostre condol per l'atemptat d'aquesta nit a Manchester, que ha suposat la mort de 22 persones i més de 50 ferits. Al mateix temps, volem expressar el nostre suport i solidaritat amb la ciutat de Manchester i les famílies de les víctimes.


Cap tipus de violència pot tenir una justificació ni pot estar darrere de cap idea. Per aquest motiu, com a mostra de rebuig a l’atac i al mateix temps solidaritat amb les víctimes, convidem els governs locals que vulguin a convocar un minut de silenci davant dels ajuntaments dels nostres municipis avui dimarts 23 de maig a les 12 hores.


Diversos Ayuntamientos, como el de Viladecans y el de Sant Boi, se han sumado al luto.


L'Ajuntament de Viladecans s'ha sumat al minut de silenci impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis per expressar, un cop més, el condol per l'atemptat d'aquesta nit a Manchester, que ha suposat la mort de 22 persones i més de 50 ferits. Al mateix temps, s'ha transmés el suport i solidaritat amb la ciutat de Manchester i les famílies de les víctimes.
L'Ajuntament de Sant Boi s'ha afegit a la crida de la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis en expressar el condol per l’atemptat suïcida d’ahir dilluns a l'Estadi Manchester Arena, que ha provocat la mort de 22 persones i desenes de ferits. Al mateix temps, torna a rebutjar qualsevol tipus de violència. Per aquest motiu avui s'ha fet 1 minut de silenci a les 12 h en senyal de condemna i de rebuig i de solidaritat amb familiars i víctimes.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE