• Usuario

​Valents es presenta en societat a Castelldefels

En les últimes setmanes s'han presentat les juntes locals de Valents a Esplugues, L'Hospitalet i Girona, així com al regidor Ali Beizaee, a Esplugues, i a l’exregidor Javier Martín Hermosín, a l'Hospitalet. 

|

Valents2

Acte de presentació de Valents a Castelldefels/ @Valents


En les darreres setmanes s'han presentat les juntes locals de Valents a Esplugues, L'Hospitalet i Girona i ara ha estat el torn de Castelldefels.


El grup polític Valents va presentar la Junta Local que ha quedat conformat per Javier Candela, com a president, María Ampudia, com a secretària general, Carmen Reyes, com a secretària d'organització, Sonia García, com a secretària d'acció institucional i José Lascasas, com a secretari de comunicació.



Valens vol creixer des dels Ajuntaments, que segons paraules d'Eva Parera "són les bases sobre les quals consolidar qualsevol projecte polític. Volem tenir arrelament en tots i cadascun dels municipis, i que els ciutadans de cada poble i ciutat se sentin representats per un partit que s'ocupa dels problemes reals de la gent. No hem arribat fins aquí per a quedar-nos en l'oposició”. 


Va afegir que "després de deu anys de procés, la societat està cansada de nacionalisme i independentisme, i 70% dels catalans vol passar pàgina d'aquest període tan nociu i desagradable per al conjunt de la societat catalana". 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE