• Usuario

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca invertirà un milió d’euros en la millora dels parcs infantils

L'administració ha encarregat a una empresa especialitzada un estudi de la situació actual dels parcs infantils de la ciutat i, un cop quantificada la inversió necessària a cadascun d’ells, ha elaborat un calendari per a la seva millora.D'acord amb el que ha explicat l'Ajuntament, el primer parc on s’intervindrà és als Jardins Pedemonte, on hi ha una escola bressol municipal. En aquest cas la inversió és de gairebé 400.000 euros. L’avantprojecte amb el que treballa l'ens municipal preveu una reforma integral que posa l’accent en la millora de l’accessibilitat, l’increment de la varietat de vegetació per augmentar la biodiversitat i la renovació del mobiliari urbà.La proposta es completa amb nous camis de recorregut transversal, un recordatori de l’aigua i del patrimoni cultural existent, el manteniment de la graderia i un nou enllumenat públic.L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha dit que “l’actuació contribuirà a què aquesta zona de la ciutat, de més de 3.000 metres quadrats, sigui un lloc agradable i segur per a les persones”.El projecte també preveu l’ampliació i millora dels espais d’accés a l’escola bressol per afavorir el pas d’alumnes i famílies.

|

2021 11 09 09 13 11 Jardins Pedemonte

Jardins Pedemonte /Ajuntament de Sant Andreu de la Barca


L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca invertirà durant els pròxims mesos un milió d’euros en la millora i reforma dels parcs infantils de la ciutat, tal com ha informat el consistori en un comunicat. L'administració ha encarregat a una empresa especialitzada un estudi de la situació actual dels parcs infantils de la ciutat i, un cop quantificada la inversió necessària a cadascun d’ells, ha elaborat un calendari per a la seva millora.


D'acord amb el que ha explicat l'Ajuntament, el primer parc on s’intervindrà és als Jardins Pedemonte, on hi ha una escola bressol municipal. En aquest cas la inversió és de gairebé 400.000 euros. L’avantprojecte amb el que treballa l'ens municipal preveu una reforma integral que posa l’accent en la millora de l’accessibilitat, l’increment de la varietat de vegetació per augmentar la biodiversitat i la renovació del mobiliari urbà.


La proposta es completa amb nous camis de recorregut transversal, un recordatori de l’aigua i del patrimoni cultural existent, el manteniment de la graderia i un nou enllumenat públic.


L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha dit que “l’actuació contribuirà a què aquesta zona de la ciutat, de més de 3.000 metres quadrats, sigui un lloc agradable i segur per a les persones”.


El projecte també preveu l’ampliació i millora dels espais d’accés a l’escola bressol per afavorir el pas d’alumnes i famílies.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE