• Usuario

Arrenca 'Portes', una nova proposta del Laboratori d'Art Comunitari a Sant Boi de Llobregat

'Portes' /@Ajuntament de Sant Boi de LlobregatEl passat dijous 4 de novembre obria 'Portes', una nova proposta del Laboratori d'Art Comunitari (LAC), tal com ha informat l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

|

LAC 2021

'Portes' /@Ajuntament de Sant Boi de Llobregat


El passat dijous 4 de novembre obria 'Portes', una nova proposta del Laboratori d'Art Comunitari (LAC), tal com ha informat l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. L'exposició, que es podrà veure a Can Castells Centre d'Art (CCCA) fins a finals de 2021, recull el resultat del treball que ha realitzat un equip d'artistes santboianes i entitats i col·lectius de la ciutat.


Han participat en el projecte les artistes Helena Garcia Ulldemolins, Laura del Valle, Rosa Satoca, Niem Boots, Andrea Martínez, Carol Jáuregui i la Gàllia Creativitat i les entitats Artistes del carrer de Benito Menni, Llar d'Avis Sant Josep i Clínica San Juan Grande, casal d'estiu de l'Escola Gaudí i Dones del Collectiu Suma Fundació Marianao, entre altres.


En el LAC 2021, la porta és un punt de partida per oferir propostes artístiques des de portes i panys que s'obren i es tanquen a altres mons, explica l'Ajuntament en un comunicat. Com a element quotidià, ha permès jugar amb formes i materials per transformar-les en elements simbòlics al voltant dels conceptes com llibertat o seguretat. Una de les instal·lacions que es pot veure a la mostra és "Porta cap als somnis", realitzada per nens i nenes, una porta cap a l'inconscient i allò que no podem tocar amb les mans.


El LAC desenvolupa processos creatius amb col·lectius de la ciutat per apropar-los a l'art contemporani i contribuir a trencar estigmes des d'una concepció inclusiva i participativa de la cultura. Cada edició es dedica a una temàtica concreta i més de 200 persones hi treballen alhora, de la mà d'artistes locals, al llarg d'un procés creatiu de sis mesos de durada que desemboca en una exposició oberta a la ciutadania on s'ofereixen diferents visions d'una mateixa temàtica. Aquest projecte municipal forma part del Mapa d'Actius de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE