El Sant Just es proclama campió de la Lliga Catalana de Plata d’hoquei patins

L’equip de Ferran Pujalte es va imposar a la final davant el CE Arenys de Munt per 5-0

|

Campions

Tot l'equip celebrant la consecució de la Lliga/ @HoqueiClubSantJust

El Hoquei Club Sant Just ha guanyat la primera edició de la Lliga Catalana Plata d’Hoquei sobre patins després de vèncer a la final el CE Arenys de Munt per un clar 5-0 en una final que es va celebrar al Pavelló Antonio Roure d’Alpicat  a Lleida.

Els santjustencs ràpidament es van situar amb un 2-0 a favor seu després dels gols de Joan Pujalte (6’) i Edu Fernández (7’) i Arnau Saladrigues va ampliar l’avantatge amb el tercer gol (23’) abans del descans. L’argentí Sebas Duhalde va fer el quart (45’), i en ple desconcert maresmenc Pol Macià va arrodonir un gran partit dels grocs amb el cinquè (47’).

Santjust33

Jugadors i aficció celebrant la victòria/ @HoqueiClubSantJust

El porter Didac Sánchez dels de Sant Just va ser determinant amb les seves intervencions en el moment just.