• Usuario

Els Castellers d’Esplugues són​ la primera colla que completa el castell de la represa

Els Castellers d’Esplugues són la primera colla que ha completat el primer castell de la represa. Els cargolins van actuar ahir divendres al vespre en motiu dels actes d’inici de les festes de Sant Mateu. Al parc del Pou d’en Fèlix-–seguint les normatives vigents i amb control d’aforament– van descarregar el 3de6. Una construcció que trenca amb la incertesa després de gairebé dos anys de sequera a les places.

|

Castellersesplugues

3d6 d'Esplugues/ @cargolins


Els Castellers d’Esplugues han estat la primera colla que ha completat el primer castell de la represa. Els cargolins van actuar amb  motiu dels actes d’inici de les festes de Sant Mateu al parc del Pou d’en Fèlix-–seguint les normatives vigents i amb control d’aforament–. Allà van descarregar el 3de6. Una construcció que trenca amb la incertesa després de gairebé dos anys de sequera a les places.


La fita espluguina ha estat possible a partir de l’aprovació aquesta setmana d’un protocol, avalat pel Procicat, que permet recuperar l’activitat castellera amb un màxim de 160 components.


Fins al moment, el món casteller només havia pogut aparèixer amb pilars de 4 o 5 simbòlics amb un topall de 25 castellers. A més de l’estructura d’aquest divendres, la colla dirigida per Txus Fernández tornarà a actuar diumenge, al mateix indret, a dos quarts de dotze del matí. Les previsions són tornar a enlairar un castell de 6 pisos.


La nova normativa, que permet ampliar el nombre de castellers als assaigs, va propiciar diverses construccions.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE