• Usuario

VÍDEO. ​Fins el 21 de setembre es pot visitar l’exposició “Pòsit” al Museu Can Tinturé d'Esplugues

El Museu Can Tinturé d’Esplugues de Llobregat acull des del 21 d’abril l’exposició “Pòsit”, que es podrà visitar fins el 21 de setembre

|


El Museu Can Tinturé d’Esplugues de Llobregat acull des del 21 d’abril l’exposició “Pòsit”, que es podrà visitar fins el 21 de setembre. La mostra ha estat comissariada per Àlex Mitrani i incorpora peces guanyadores de la Biennal de Ceràmica Angelina Alós.


“Pòsit” s’estructura en tres àmbits que proposen reflexionar sobre la nostra època en un sentit ampli: Temps de sensualitat (1986-1992), Temps de meditació ( 1994-2002) i Temps d’incertesa (2004-2020).


Els visitants, per parelles, poden seure i contemplar les peces amb calma; l’exposició convida al diàleg i la conversa a través d’una sèrie de taules.







La presentació recorda que el temps acumula un pòsit. L’exposició presenta una tria d’obres premiades en diferents biennals. Inclou pintura, còmic, cinema i literatura que ens ajuden a situar la ceràmica en un context artístic i a definir un univers cultural.


L’entrada és lliure amb inscripció prèvia obligatòria. “Pòsit” ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE