• Usuario

​Els alcaldes i alcaldesses del PSC del Baix Llobregat reclamen a la Generalitat més inversió a la comarca

Els càrrecs electes locals recorden a l'executiu català que els consistoriss'han trobat sols a l'hora d'impulsar múltiples polítiques socials

|

Pscbaix2



Els alcaldes i alcaldesses socialistes del Baix Llobregat han demanat a la Generalitat una major inversió a la comarca i li han recordat que els consistoris“s’han trobat sols” a l’hora d’impulsar múltiples polítiques socials que depenen,en bona part, de l’executiu català.


En una trobada que tenia com a objectiu analitzar l’inici del nou curs polític, els alcaldes i alcaldesses socialistes hansubratllat que “la pandèmia ha aguditzat problemàtiques ja existents com ara la del’habitatge” i han demanat al govern català “que es posi les piles per tal que no escronifiquin”.


Així mateix, han valorat “força negativament” els primers 100 dies de Pere Aragonès al capdavant de la Generalitat.


i li han exigit que fixi “un rumb polític queprioritzi la recuperació de l’economia, la reducció de les desigualtats i el retrobamententre catalans i catalanes”.


Antoni Poveda: "Cal una major implicació de la Generalitat amb el Medi Ambient"



El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí,Antoni Poveda, ha afirmat que la reunió “ha estat molt profitosa” perquè “ha permès compartir reflexions del moment polític actual” i “veure com afrontarem els reptes polítics que ens esperen en els propers mesos”.


Poveda també ha dit que “cal una major implicació" del govern d’Aragonès amb el medi ambient perquè “la crisi climàtica és una realitat i és necessari el treball de totes lesadministracions, també de la Generalitat”.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE