• Usuario

Begues millorarà l'Escola Sant Cristòfor i la llar d'infants El Guinyol

Ha invertit milers d'euros en fer obres, reparacions i portar nou material als centres educatius.

|


Cupula Sant Cristofor

Cúpula de l'escola Sant Cristòfor - @Ajuntament de Begues


L'Ajuntament de Begues ha anunciat que invertirà en millores a l'Escola Sant Cristòfor i a la Llar d'Infants El Guinyol. Com cada any, els dos centres comencen una sèrie de reformes a les seves instal·laciones amb l'objectiu de millorar el treball dels mestres i el benestar dels alumnes.


En aquesta ocasió, el consistori ha destinat 40.000 euros a realitzar tasques de manteniment a l'escola Sant Cristòfor. Però a més de reformes, els diners s'han invertit en comprar elements nous com ara taules de ping-pong i una cúpula geodèsica que han situat al pati de l'escola i que es pot veure a la imatge que acompanya l'article.


A més a més, continuaran les obres a l'escola i s'instal·laran estructures que facin ombra al pati, com ara tendals que permetin que els nen es puguin refugiar en els dies de més calor. I ja s'han acabat altres coses, com ara unes reparacions a la cuina.


D'altra banda, l'Ajuntament de Begues ha invertit en nou material per a l'inici del curs a la Llar d'Infants El Guinyol. També s'ha creat una sala de psicomotricitat nova i s'han adequat espais amb l'objectiu de fomentar el creixement dels infants de manera autònoma gràcies a materials naturals o a una taula d'experimentació. També s'espera una renovació en els jocs infantils.




Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE